Priština da pokaže žalbu koju je uputila CEFTI

Ostavite komentar


  1. Čijom krvlju mislite da ratujete ? Tvojm i Vulinovom ? Vi ste prihvatili vojsku Kosova u Briselskom sporazumu, sa ograničenjem da ne ide na sever Kosova, a ne prethodna vlast. Šta sad nije u redu ? Sada biste da ratujete ? Protiv koga? Jel protiv KFOR-a koji je na Kosovu pod mandatom UN i rezolucije 1244 na koju se pozivate ? Da ratujemo za to što vaši kriminalci na čelu sa Radojičićem drže pod kontrolom srpski entitet na Kosovu ? Ali nećete ni to smeti da uradite ne zbog toga što ste pametni, već zbog toga što znate da bi to bio kraj za vašu kriminalnu vlast. Jasno je zašto vam je bilo toliko važno da Kosovo ne bude primljeno u Interpol. Vodite opasnu politiku konfrontacije i zaoštravanja, što jedino i znate. Sva etnička čišćenja i progon Srba ma gde da su bili proizveli su režimi, čiji deo su bili ljudi iz vaše vlasti.. Oni koji su napravili probleme ne mogu ni da ih reše.

  2. To bi dovelo do novog rata Srbija Nato, a kako bi se to završilo znamo….. već viđeno.
    Ps. A ako se nadate da će to izvarti novi svetski rat (treći svetski) i to bi takođe bilo pogubno za Srbiju jer bi odmah u startu bili sravljeni sa zemljom.
    Obrni okreni manite se više ratova ako mislite da Srbija preživi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.