PSG: Na Vračaru i Zvezdari povećan broj birača

Pokret Saše Jankovića upozorava na značajno uvećanje broja stanovnika u centralnim beogradskim opštinama za kratak vremenski period

Ostavite komentar


  1. Ovakvi strucnjaci naprednjaci zasluzuju samo i samo zute motke. Dok toga ne bude, ONI CE VLADATI!

  2. Tako je to kada se dozvoli kozi ( SNS ) da cuva kupus ( biracki spiskovi i glasacki listici ), budite sigurni da ce "KUPUS BITI SACUVAN"! Od olosa ne treba ocekivati nista posteno, posto je OLOS na vlasti sve drugo samo ne postena, podsetimo se ko je predsednik republike, kako je oteo vlast i kakva je to postenjacina , bice nam svima jasno, kakvi ce svi izbori ubuduce biti ne samo beogradski, lopovi su na celu drzave od lopova se drugacije necemo odbraniti sem MOTKOM i to "obogacenom" fekalnim rastvorom.

  3. Da, kradu i to " legalno" prijave boravka se registruju u SUP-u a tu Neša slina ima punu kontrolu.

  4. Pa dobro, zemljaci, ako vec imate te informacije i ako vec znate da ce vas Vucic medijski demolirati, zasto se ne pokupite i odustanete od izbora?! Zar to ne bi bilo casnije nego da se nakon njihove lopurdizacije vec treci put, zalite naknadno. Oci gradjana Srbije su uperene u vas. Izvolite.

  5. Cinovnik vlade SPS-ove vlade do 2000. Zato ga nismo nikada culi da kaze rec o Dacicu i SPS-u. Ne bi culi nista ni o Vucicu da mu po dogovoru je dao treci mandat Zastitnika gradjana ili da bude sudija Ustavnog suda. I zato cujemo samo "Ua Vucic", nema politike, nema programa. Znaci plan je da sklonimo Vucica pa da mi nastavimo sa Dacicem. Oko njega sede Zoran Cicak(osnivac JUL-a), Bozo Prelevic(treci metak), Srdjan Skoro(bivsi sef deska Novosti)… Ko hoce promenu ove vlasti nikako ne sme da glasa za ovu ekipu!

Ostavite komentar


Politika

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici? 9

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici?

Izrael nikada nije prihvatio da se zločin u Srebrenici nazove genocidom, te da rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ne nosi pozitivnu poruku ili ideju da Bosna i Hercegovina treba da ostane ujedinjena država, rekao je u intervjuu za Sputnjik na srpskom ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.