Rada Trajković: Da li će Vučić izolovati mafiju

Ostavite komentar


  1. treba nam vise ovakvih hrabri i pametni zena,,,,ali n zalost kod naas preovladavaju samo ulizice i ljudi koji prelaze iz stranke u stranku radi koristi,,,takva je nasa i politicka istorija,,,,,na zalost,,,,,,,,,,

  2. Kad covek pomisli da je jaci od drzave pa nek je i surovao, valjda mu je tu pocetak kraja…

  3. Kao običan čovek mislim da je to političko ubistvo a zapaljen automobil je pokušaj da istraga krene u pogrešnom pravcu.Mislim da ce šiptari to korektno i sigurno da istraze.

  4. Kratko i jasno. Bravo gospođo Trajković. Kada se u Srbiji (i regionu) bude govorilo popu pop a kriminalcu da je kriminalac, krenuće nam nabolje. Doduše, prvo moramo kriminalce da skinemo sa vlasti i pošaljemo u Zabelu.

  5. Zeno draga, ko ce Vucica da izoluje, to je pitanje opstanka Srba na Balkanu! On nas vuce u ubistva, zavade i bedu! Vucko, dolijaces kad-tad!!!

  6. Da li je kontraverzni biznismen Milan Radojčić generalni sponzor "Srpske liste"?

  7. Nažalost albanska mafija se raširina po KiM, na teritoriji na kojoj Srbija nema efektivnu kontrolu. Pored toga mafija je potpomognuta stranim obaveštajnim službama. Mafiju je teško u tim uslovima izolovati, ali se radi na tome.

  8. Gospođo Rado gledao sam sa divljenjem vaš intervju juče. Hvala vam na svemu što činite za sve ljude na Kosovu, bez razlike ko su i kome pripadaju. Bili ste uvek borac za pravdu i istinu. Ali na Kosovu!!!!

  9. Ma gospodin Koraksic svojim karikaturama objasnjava sustinu i do potpunog ogoljenja prikazuje nasu srpsku realnost. Boljeg i preciznijeg hronicara vremena u kome zivimo, mislim da nemamo, svaka karikatura jeste nasa realnost i ogoljena sustina samokrunisanog diktatora A.V.-A.V.-a, za pokoljenja koja dolaze.

  10. Zasad ih je bacio u opoziciju a kad se steknu uslovi, kad isteknu mandati visokim predstavnicima pravosudja iz Destruktivne Stranke, možda bude i bukagija!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.