Danas saznaje: Bivši ministar privrede Basta i bivši zamenik ministra policije Milić idu na izbore zajedno 1Foto FoNet/Ministarstvo privrede/Ðorde Krstić

Na predstojeće izbore 17. decembra zajedno izlaze bivši ministar privrede Rade Basta i nekadašnji zamenik ministra unutrašnjih poslova Nenad Milić koji su se saglasili oko jasne proevropske politike i potrebe da se uvedu sankcije Ruskoj Federaciji, saznaje Danas online.

Potrebna je nacionalna strategija razvoja i usklađivanje sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU kako bi Srbija ekonomski napredovala, saglasili su se Basta i Milić.

Neophodnost što bržeg ulaska Srbije u EU ogleda se i u potrebi da se sredi situacija u mnogim aspektima, da se oslobodimo korupcije i kriminala, da Srbija postane država u kojoj se poštuje vladavina prava i u kojoj je ceo sistem na usluzi građanima.

Podsetimo, Nenad Milić diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu, bio je narodni poslanik u više saziva, kao i šef kabineta predsednika Vlade Republike Srbije 2001-2002 i zamenik ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije 2002-2004.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari