„Nije problem da ujedinjeni radikali jure glasove, veći je ako će ponovo da jure Hrvate, Mađare, Bošnjake, Albance…“: Sagovornici Danasa o radikalskoj trojci

Ostavite komentar


  1. ko jednom krene sa zarđalom kašikom od nje se ne odvaja dok se ne okrene protiv njega !

  2. Sa ponosom ću glasati za te „radikale“ naspram vas lažova i autošovinisti. DS je sprovodio teror nad Mađarima, treba da vas bude sramota.

  3. Neka jure ! Dok su jurili sve ostalo na kraju su dobili ono sto su zasluzili. Samo tako Albanci uzimaju svaki cm svoje zemlje nazad od lopova. Bice te stbe u Albanskim zemljama po kampovima srbije samo nek probaju. Oni su navikli na zene i dece i ne naoruzane. To je srpska hrabrost.

  4. Radikalski jahači Apokalipse ponovo jašu, uz Mirinog Vulina i Slobinog Dačića. Srećom, srpski narod i svi građani se sećaju zla, koje su ovi nedostojnici svima naneli, pa će ih potezom olovke poslati zauvek na đubrište istorije.

  5. Nije problem kada ujedinjeni radikali jure glasove, nego kada razjedinjena opozicija nema kampanju i nastavlja da kuka i place i da ocekuje da joj glasovi padaju sa neba.

  6. Какве све глупости пишете,невероватно! Па ја сам живела до Олује у бившој републици,хоћете и мене да убедите да су они криви за рат на тим просторима!? Колико ли је власт за вас важна да бисте врло радо постали ханибали!

  7. И да,објавите бар један коментар који је критички оријентисан на ваше писање! Који је без увреда,пристојан,а такви би и одговори били!

  8. Da je kojim slucajem HDZ u Hrvatskoj koaliro i udružio se sa HOS-om, onda bi u Srbiji mediji vrištali sa mrzilackim naslovima: SKANDAL, BRUKA, UŽAS, DA EU-OSUDI I SL.

  9. Znam da nećete ovo objaviti.Srbija se već 30 godina vrti u krug,njeni građani su u najgorem logoru,ali oni to ne vide.Kako samo jedan čovek može reći da je ovde dobro i da ništa ne trba menjati!?

  10. Narod koji je nepismen,neobrazovan,samim tim i glup,jedino sto moze da razume je najprizemnija retorika Zadruge i Radikala.Naravno,tu se mora dodati i vacaroski mentalitet koji je isto prozet gluposcu.Uclanimo se u SNS,ogrebemo se PREKO STRANKE i Bog da nas vidi,ne shvatajuci da na svakih 100 dinara koje smo mi uzeli ide 200 dinara minusa na konto nase dece.Ali,za narod cija vecina ima IQ kao broj kosulje to je svemirska matematika koju oni nikad nece ni razumeti ni shvatiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.