Rakić: Leka će najbolje odigrati ulogu kandidata za predsednika stranke

Zamenica predsednika DS o izborima u stranci koje organizuje suprotstavljena frakcija

Ostavite komentar


  1. Za mene je u ovom tekstu prava vest da DS ima članove! Nakon svih usitnjavanja na molekule i prebega u SNS „kontroverznih biznismena“ bio sam ubeđen da postoji još samo rukovodstvo koje vuče apanaže na poslanička mesta iz Skupštine.
    Nego, možda bi ipak bilo najbolje da uz jedno „Izvinite, ljudi…“ ugasite DS i prestanete da sramotite ionako ukaljano ime partije koja je jednom u istoriji uradila veliku stvar.

  2. Rakicka kao Jelena Trivan u dobra start vremena. Preuzela je tesku i nezahvalnu ulogu najnepopularnije zene u DS. Valjda je sledeca instanca neka bogougodna pozicija u drzavnoj upravi kod pantokratora.

  3. Zamislite situaciju da kao stari clan ds glasam za Lecica,Kenu,Sutanovca,Balsu…samo ako poludim.

    1. Otkud znaš da već nisi malo prolupao. Si bio skoro na tehničkom pregledu?
      Hoću da kažem, ako si stari član DS-a, ali ono baš stari, od pre 2000. a ostao si čitav u pamet, onda si već trebao da pocepaš člansku kartu. Birati između Leki i Lutovca je dilema kao i da li da obučeš pocepane gaće sa lica ili naličja.

  4. Govori Dragana Rakić. A izvinite, ko je to. Kada u Srbiji propadne DS, a propala je, Srbiji spasa nema. Bila je to najbolja stranka, sa najkvalitetnijim ljudima. Sada ih ima dve i nijedna nije jaka. Naprotiv, toliko su slabe da niko ne zna za Draganu Rakić, podpredsednicu jedne DS.

  5. Rakićka je bolji glumac od Lečića, msm realno. E, Lutovče-veselniče, što bi rek’o Basara.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.