Rakić: Nije važan Oliver Ivanović

Ostavite komentar


  1. E moja neznalico Rakiću, da imalo imaš pameti Ivanovića nebi tako ignorisao, on je za tebe ličnost i dostojan čovek, a šta si ti ? jedna bučna nprednjačka fukara, nesposobnjaković.

  2. Tek ti nisi nisi nikako važan. Ti svojom glavom ne misliš. Tebi vođa usađuje "misli" u glavu. Biti patriota ne znači podvijati rep pred gazdom, već činiti nešto dobro za svoju zajednicu, za svoj narod i ne tražiti (odbijati, čak) nagradu za to. Ti i tvoji ovom plemenitom patriotskom rodu svakako ne pripadate. Ni po čemu.

  3. Sa vama na celu ZSO nikada nece zaziveti u to mozete i vi a i Vodja da budete sigurni.

  4. Zastrasujuce ja kako u Srbiji ne postoje zvanicni podaci o ljudima koji se biraju na javne funkicje! Ocigledno namerno! A na osovu cega PISMENI treba da donose odluke? Dakle, ispljuvani Oliver Ivanovic, koga su bez blama SNSovci smestili u zatvor i namestili mu sudjenje, je jedan UMERENI politicar, koji govori Albanski. Posto nije podrzao Srpsku listu, zapalili su mu auto. Zivi na Kosovu, zavrsio je masinski fakultet i magistrirao ekonomiju. A ko je PLJUVAC? E, pa NIKO! "O novoizabranom gradonačelniku severne Mitrovice malo se zna i u Kancelariji za KiM, Izbornom štabu Srpske i Opštini severna Mitrovica. Prema nezvaničnim informacijama, Goran Rakić (1971) srednju školu i Ekonomski fakultet završio je u Kosovskoj Mitrovici, gde je Prištinski univerzitet izmešten posle uvođenja UN protektorata na KiM. Jedno vreme radio je kao vatrogasac, a trenutno je direktor mitrovačkog komunalnog preduzeća Standard, koje se brine o gradskom zelenilu, čistoći i groblju. Funkcioner je mitrovačkog Gradskog odbora SNS." Jos jedan navrat-nanos obrazovani grobar unistava ljudske zivote!

  5. Dete je rođeno i treba ga ljuljati – SL sam ja tražio od samog početka (pa posle kažu niko ne čita naše komentare) i eto ostvarilo se… Govorio sam ja i zašto je Oliver (i Šešelj) robijao. Ali? Zahtevam i od Rakića i ostalih, ne samo da ne omalovažavaju i Ivanovića i Samardžića pa čak i Radu Trajković već da ih privuče i postavi za savetnike a novac od ministarstava i poslaničkih mesta iskoristi za školovanje mladih perspektivnih lidera u EU ili SAD i tako stvore srpsku elitu koja će moći za tri-četri godine na krilima nas preko 250.000 Srba na biračkim spiskovima R. Kosovo budu ne treća politička snaga već druga, čak. Sa takvim elitom će i Kurti razgovarati. Zamerati nekom članstvo u ovoj ili onoj stranci je kontraproduktivno jer nema političara na KiM koji nije bio u barem dve – tri stranke ili partije. Jedini koji nisu menjali stranke su članovi SPS – zato što su uvek bili i jesu u vlasti i SPO iz nekog suludog patriotizma i tvrdoglavosti. Uostalom, za ovih osamnaest godina zatočeništva Srbi na KiM ili R. Kosovo se drže one narodne – Umiljato jagnje dve majke (ovce) pose… Eto čujem da mladi Albanci odlaze sa Kosova jer se ne mogu zaposliti jer je i tamo proradila ona, tzv, pozitivna diskriminacija da se na nekim mestima posebno u administraciji, sudu i policiji obavezno zapošljavaju Srbi. Pre dve godine je otišlo oko 80.000 Albanaca, ove već 30.000 a po popisu ih ima oko 1.640.000.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.