Rakić Vodinelić o napadima na Danas zbog pisanja o mestu stanovanja predsednika: Neka kažu koje je krivično delo objavljivanje šireg lokaliteta

Ostavite komentar


  1. Čini mi se da je Predsednik Tito bio malo značajnija ličnost i svetski poznat državnik i svi žitelji SFRJ su znali da stanuje na adresi Užička 13. Ne razumem o kakvoj se tajni radi kad se spominje adresa AV? Pa njegovu adresu zna i google street.

  2. Nije krivično delo ali vi to namerno radite jer ste plaćenici zapada a ta informacija može u nekom trenutku da se zloupotrebi.
    Što svi vi ne kažete gde živite jer to ne vi trebala da bude tajna.

  3. Neka me uhapse ali moram da obelodanim srpskom narodu da njihov predsednik, vuk sramotnjak, Aleksandar Poligraf, stanuje u Beogradu.

  4. sta je sa stanom od 117 kvadrata koji je ovaj dobio za vreme rata dok je bio ministar u vladi srbije kako on tako i toma nikolic, sta ej sa tim stanom, sta, stoga ovde je nesto drugo u pitanju, adresa nema veze, nego pitanje je koliko on ima stanova e to je pravo pitanje koliko isti ima stanova, koliko ??

  5. Pa američki predsednik živi u Beloj kući, zar ne???

Ostavite komentar


Politika

Sofija Mandić za Danas objašnjava tvrdnju da u Srbiji ima milion i sto, a u Beogradu 230.000 nepostojećih birača 8

Sofija Mandić za Danas objašnjava tvrdnju da u Srbiji ima milion i sto, a u Beogradu 230.000 nepostojećih birača

U zahtevima koje je Koalicija “Srbija protiv nasilja” uputila Ustavnom sudu, a kojima traži poništavanje izbora u celosti na republičkom, pokrajinskom i na nivou Beograda, navedene su nepravilnosti u svim fazama izbornog postupka – kaže za Danas pravnica Sofija Mandić, pojašnjavajući svoju izjavu od pre par dana da u Srbiji ima milion i sto, a u Beogradu 230.000 nepostojećih birača.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.