Rama i Vulin nastavili prepirku o oslobodiocima, zločincima, „velikoj Albaniji“

Ostavite komentar


  1. A sto uopšte pišete o tome. Vulin je dvorska budala i služi da zabavi naše birače , a istovremeno pomaže nacionalistima iz okruženja .

    1. To je gospodine tacno sto govorite a ja cu da grdim Edi Ramu taj covek je isto sarlatan i to gori nego A.Vulin tesko nama Albacima ko nas pretstavlja korumpirani neznalice sarlatani lopovi pravi ljudi nikako’a Balkanu da dodju na vlast ali jedan premier drzave koj na svaki skup pravi paradu je E.Rama taj covek bas nista nije uradio ovih zadnji 10godina za gradjane samo sada pred izbore gleda da uveca rejting svoje partije to je za Ramu a sta se tice Vulina taj vec mnogo vremena izgubio kompas taj kao da ne zivi medju ljudima danas vredja Albance sutra bosnjake prekosjutra Hrvate ja ne znam kako ovih u vladu trpe njega i Dacica to je pravi sou za jednu vladu puno pozdrava svim dobronamernim ljudima koji se zalazu za mir medju ljudima danas.

    2. Čemu ovakvi komentari ako ste uopšte Srbi ili Siptari pod srpskim pseudonimima . Kako vas nije sramota da vam je bliža Albanija od svoje zemlje !! I šta je to Vulin slagao , djubradi ljudska

  2. Vulin je namerno „zaboravio“ da je upravo srpsko-crnogorska vojska upala u Drač za vreme Balkanskih ratova,1912-1913.god. kako bi Srbija imala izlaz na more! A sad mu smeta ako dve države budu imale nekakav dogovor oko iste te luke?! Šta se njega tiče spoljna politika,on je,kao,neki navodni srpski ministar odbrane.

  3. Vulin se groznicavo gura pa kontaktira Ramu koji nije njegov nivo posto je premijer ali sve cini da ga veceras u 20 % mandatar/ka tj. predsednik SNS-a zadrze kao ministra sto se uprkos njegovim naporima nece desiti niti treba!

  4. Gospodine Rama,svski gradjanin Srbije koji ima IQ veci od broja cipela zgrozen je ato je nesto takvo ministar…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.