Reković: Ne trebaju nam Vučićeve čestitke

Sagovornici Danasa o predsednikovoj izjavi da "1 od 5 miliona" prelazi cenzus i da je odluka o bojkotu "uništila" PSG

Ostavite komentar


    1. Ma,jok…činiti se samo,pa jesi video kako je bio lep dugo najavljivani “veličanstven miting“,7.-8. po redu,okupilo se,brat,bratu…150-200 ljudi.Malo li je?Ah,da…nije važan broj,bar tako oni kažu,važno je održavati bojkot izbora,na kojima svi izlaze osim onog nesrećnog Veseljka zvanog “Boško“ i Sundjer Boba,zvanog “Vuk Jeremić“,

  1. Ove stravicne podele u Srbiji moraju prestati ali to nikako nije uvodjenje nekog novog jednopartijskog sistema na mala vrata mimo Ustava. Ne moze ni predsednik da krsi ustav a ni narod. Jedini nacin da se ustavna volja gradjana ispuni su fer i posteni izbori. Sve drugo vodi u jos vece podele koje ce na kraju kulminirati gradjanskim ratom.

  2. Još malo pa će Vučić i SNS totalno propasti. Koarak po korak. Srbija više nije uplašena zemlja,. Narod se počeo buditi. Kada se bude videlo da je strancima, koji su ga doveli na vlast, obećao nezavisno Kosovo, data će se sav narod konačno probuditi.

  3. Predsdenik ne gata , nego su rezultati istrazivanja javnog mnjenja!! Ako su rezultati istrazivanja nekome neprihvatljivi, treba da razmisli zasto je tako.

  4. Oni su doveli do toga, uništili zemlju, trebaće godine mukotrpnog rada da se dovede u normalu.

  5. Mrzi te da ucis sa 22 godinepako velis ajde u politiku.knjigu u sake.bez znanja ne mozes ni u inostranstvo.videla zaba da se konji kuju pa i ona digla nogu.dete ne ide to tako.jer red je red a sled je sled.pojavi se za 10 godina kada budes makar starije omladinac.a dotle knjigu u sake.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.