Rusija traži hapšenje trojice kosovskih policajaca

Ostavite komentar


  1. Kako su „hrabri“ ti Albanci, vazda njih cetvorica na jednog, petorica na jednog, naoruzani na nenaoruzane, „specijalci“ na decu koja nose badnjak… Tata USA i mama Nemacka, mora da su mnogo ponosni na svoje cedo.

  2. Koliko se secam taj Mihail Krasnoščenkov je „dobio batine“ svojim ucestvovanjem i podrskom Srbima koji su tada bili na „barikadama“ cak mislim da je nekakvom motornom testerom „sekao drvece za barikade“ i koliko se ja secam sve se to dogodilo u vreme kada je Vucic u skupstini Srbije podnosio izvestaj o Kosovu i odgovarao na pitanja poslanika !
    Ako se ja dobro secam NIKO kao Vucic nije bio tako „srecan i ozaren“ kada je dobio ovu informaciju da je kosovska policija „pretukla ovog Rusa“ koju je istog trenutka preneo poslanicima u skupstini Srbije, verujuci da ce to imati „teske posledice po Kosovo“ i da ce se situacija „preokrenuti u korist Srbije“ i dovesti do „ostrijeg ukljucivanja Rusije“ u zbivanja na Kosovu !
    Apsolutno se NISTA nije desilo osim sto je taj RUS „dobio batine kao da je Srbin“ !

  3. Da su to uradili Amerikancu, već odavno bi bili „dronovani“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.