"Saberite se premijerka, ako možete": Ana Brnabić napisala gomilu uvredljivih tvitova i dobila ozbiljne odgovore na njih (FOTO) 1Printskrin: Twitter/anabrnabic

Predsednica Vlade Srbije napisala je juče tokom i posle protesta gomilu uvredljivih tvitova, kako za građane Srbije, tako i za porodice žrtava stravičnih tragedija na Vračaru i u Mladenovcu.

Najviše pažnje izazvao je njen tvit: „Mnogo nas je više, još malo pa ćemo na Gazelu“, u kojem je napravila fotomontažu sa po tri njena lika i likova Aleksandra Vučića i Siniše Malog.

Osim omalovažavanja broja ljudi koji se u petak okupio na protestu, Ana Branbić je dovodila u pitanje i kakve veze ima skup protiv nasilja sa mrtvom decom, uz uvrede na račun pripadnika opozicije i iz javnog života.

Pravnik Milan Antonijević je premijerki poručio da bi bilo bolje da obriše tvit koji je za deset sati videlo više od milion ljudi.

Politikolog Naim Leo Beširi poručio je premijerki da se „sabere ako može“.

„Sramota“, „od ove izvinjenje nećemo dočekati“, „ostavka odmah“ i mnoge slične komentare uputili su građani ispod tvitova Ane Branić.

Premijerka je svojim objavama očigledno izazvala dozu besa i gneva, pa su mnogi komentari bili čak i neprikladni i uvredljivi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari