Samardžić: Nije još vreme za moj odgovor da li ću biti pregovarač

Bojkot opozicija ove nedelje razgovara o zajedničkoj platformi za dijalog sa vlašću

Ostavite komentar


  1. Ljudi moji sta ocekujemo od danasnje opzicije kad nemaju ni sopstvenog pregovaraca o izbornim uslovima.
    Zamislite tek onda kako bi sastavili Vladu i resore.
    Nemaju ni nosioca liste mego ga traze medju episkopima i vanstranackim ljudima
    Znaci nemaju nista osim velike volje za vladanjem.
    Ovo je jedinstven primer u svetu.

  2. Poznavajući Samardzića koji ima temperament i razmišljanje poput Kostunice …njegov odgovor će doći posle izbornog procesa !!

  3. Čovek koji je predavao na faxu o Evropi,toliko toga ružnog u parlamentu izneo na račun te Evrope,spestio člana porodice u instituciju koja treba da krči puteve ka Evropi i ubrza integraciju Srbije .Na brodu je bilo takvih kompasa sa lošom deklinacijom ,bolje je bilo gledati u nebo pre će pomoć stići.

    1. Nemas ti pojima sta je on predavao i jos uvek predaje na fakultetu politickih nau ka . Nije on predavao o Evropi nego se bolje informisi a evo ja cu ti pomoci Предмети које предаје: основне студије – Политички систем Европске уније; мастер студије – Сложени државни системи, Уставна политика Европске уније, Управљање кризом у Европској унији; докторске студије – Систем управљања у Еверопској унији. Prema tome niko bolje tu materiju ne poznaje od njega a to se mnogo razlikuje od ovih nasih prodavaca magle koji misle da ce nas nas lepim pricama i lazima uvesti u tu zeljenu Evropsku uniju.

      1. Lepo piše predavao o Evropi!Dobro želiš da te primeti ,tvoj motiv i nabrajaš i nanosiš još veću štetu Samardžiću,borcu protiv evrope.Zašto je potomka stavio u komisiju za evro integracije u svoje vreme?Njegovo poznavanje evrope i zakona je trnutno ovako:Nezaposlena žena se porodila u Bg otišla u Nemačku,priznali joj porodiljsko 450e do starosti deteta dve godine.Detetu dali dečiji dodatak 300e do 18 godina starosti.Ako ti je potrbna još neka informacija slobodno pitaj ?

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.