Samofalov: Prirodno je da svaka stranka razmatra potencijalne kandidate

Generalni sekretar SDS-a o izjavi predsednika Nove stranke Movsesijana da je otvoren za razgovor sa Ponošem, ukoliko želi da se kandiduje za predsednika

Ostavite komentar


  1. po ustavu mandati pripadaju gradaninu a ne stranci.izborni zakon nije u skladu sa ustavom.gradani ne biraju svog predstavnika u skupstini,vec to neustavno cine lideri stranaka. nejasno je ko je liderima stranaka dao punomocje,da biraju poslanike umesto gradana.to je kriminal bez presedana.izbori su rat mafija oko otimanja drzavnog novca.dodini iz yuge srbima u srbiji su oteli drzavu.oni na izborima mogu biti birani samo do gradonacelnika po konvenciji iz montevidea.ocit primer je slucaj zorana jankovica u sloveniji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.