Samoopredeljenje: Kurti se ne plaši nikoga na Kosovu ili bilo gde drugo

Ostavite komentar


  1. nisu ga plasili, ima vremena uplasice ga i to mnogo…
    Nisu ga plasili, ima vremena bice on uskoro uplasen, mnogo vise nego sto to i predpostavlja

    1. I ovde ga ljubiš, ljubišga. Ponekad se čini da si ti jedna od alotropskih tastaturnih modifikacija samog navr’vođe na ovom komentatorluku.

    1. Da, ali ja bih radije odabrao onog koji nema putera na glavi. A nije za zezanje kada imaš „navijača“ sa jedne, i ozbiljnog intelektualca sa druge strane.

  2. Ma Kurti je Supermen, Ironman i Batman u jednom ili da budemo realni, ipak samo Mister Bin.

  3. Bivse vlasti ga pustise iz zatvora a osudjen kao terorista .A.V mu je pretnja jel ne zeli da sedi za istim stolom oko pregovora jer se plasi izjava i vredjanja A.V.porodice i sad kao kukavica izbegava susret sa A.V. trazeci neku drugu mogucnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.