Sanda Rašković Ivić: Tragedija “Oluje” pretvorena u stranački skup SNS

Potpredsednica Narodne stranke objašnjava zašto nije pratila komemoraciju u Busijama

Ostavite komentar


  1. Tragedija Oluje. Bila je tragedija trpjeti to raketiranje iz Republike Srpske Krajine. Savjetujem svoj subraći Srbima da naprave test raketiranje nekog pustog prostora oružjem Oganj i Orkan kojim se raketirao Šibenik. I onda neka budu u skloništima na 10 metara od pada rakete. Nakon toga će se priča sa srpske strane promijeniti.

  2. Kad su posle Oluje u Rakovici gostovalo srpsko KUD iz Hrvatske svi su dobili batine od mladih radikala.

  3. Da li je gospodja Sanda gledala Rts? Ako nije, ja je molim da pogleda. Ja sam plakao sve creme dok je trajalo. To nije politika.

  4. Tanja, po tebi „ova zena je otisla u ofsajd“ je tako primitivno i plitko da sam se jedva usudio „otipkati“ komentar. Gđa Rašković Ivić, kao i njen pokojni otac, je veoma razborita, pametna i kompetentna osoba, iz branše za koju bi ti Tanja bila veoma dobar „materijal“.

  5. Ova Sanda u svemu vidi politiku. Ja sam videla narod, narod koji zali za svojim ognjistem, svojim najmilijima o kojima ne zna ni gde im je grob.

  6. Prvo nam reci da li je nešto loše bilo na tom obeležavanju, a onda me inteesuje kako si stigla ispitati sve njih da li su iz SNS-a, i na kraju želim da kažem da jeste poražavajuće da je na skupu jako malo ljudi koje vi predstavljate.Ja bih išao na oluju da ste je i vi dok ste vladali organizovali, ali niste smeli.

  7. Makar iz pijeteta prema zrtvama i postovanja prema izbeglima gledao sam i gledacu svako obelezavanje koje organizuje bilo koji rezim. Sve ostalo je bedno politicarenje.

  8. Pa gospodjo raskovic,nismo pitali vas dali smemo odati postu u busijama,izvinite,

  9. Jel tebi neko branio da dođeš?. Lepše sedeti u kući ili se negde provoditi! Sram te bilo!

  10. Odkuda Raskovicki pravo da nekoga kritikuje kada je rekla da je Oluuja legitimno pravo Hrvata.Sram je bilo! Znase da je SNS placenicka bagra kao i Raskovicka.

  11. Bolje da pita Đilasa Mariniku o tome šta oni misle, biće joj jasnije koliko je otišla u desno, desnije od Šešelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.