Sandra Božić prekinula štrajk glađu

Ostavite komentar


  1. Poručio joj i da ne sedi na ladan beton!-Toma-diploma nije stigao stiropor da donese,zalutao u Savamali!

      1. Miloše, a kako se zove štrajk gladju kad odeš u 23:00 u kabinet, nakrkaš se, pogledaš neki film, odspavaš, ujutro ustaneš, popiješ kaficu, pa se dobro najedeš i oko 9 izadješ da malo štrajkuješ?Ipak je pošteniji štrajk taj jedan dan, nego Boškovih 30 dana.Pa, ja bih, kako to radi Boško, mogao da štrajkujem godinu dana.

        1. Jes, sad se setih, da je Toma diploma, za vreme onog „štrajka glađu“, onomad, pojeo šleper banana, šteta, sada bi Vama botovima dobro došle, a i Martinoviću!

        2. Ljubiša, pogledajte na YouTube imate snimak kako Martinović jede dok kao štrajkuje glađu. Ne podržavam Obradovića, niti bi ikada glasao za nekog ko meša vodu sa obojenom vodom da bi dočarao neke svoje rasističke ideje. Ali Martinović i ostali radikali koji su na vlasti (!) su slika i prilika oportunista, lažova, nitkova…koji bi sve uradili za samo još jednu platicu iz budžeta. Da kojim slučajem sutra komunizam bude vodeća ideologija u svetu, radikali bi bili najveći komunisti ako bi im to garantovalo makar malo vlasti (platica iz budžeta).

        3. Pozdrav Ljubiša, nema Vas neko vreme? Apsolutno se slažem s Vašim komentarom iako ga nisam pročitao. Jedva čekam kad ćete opet nešto da prokomentarišete i razvalite prethodnika svojim ubojitim perom i fenomenalnom igrom reči. Svako dobro Ljubiša, do skorog čitanja!

        4. Nije mogao da odoli piti krompiruši koju je zgotovila Maja Gojković.

      2. Gospođa je verovatno pojela sav karmin sa usana pa sad nema čime da zavara glad pa sirotica ode kući.

    1. Predsedniče zamolio bih Vas da svojim autoritetom utičete na Martinovića da prekine štrajk gladju, slab je, nikakav, što ono kažu. Umesto njega ostavite gospodju ili gospodjicu Božić ona je jača i mogla bi da izdrži izazove štrajka u narednim danima. Mislim da bi vojni ministar Vulin bio dobro rešenje za društvo štrajkačici, ako naravno nije zauzet nekim drugim štrajkom, njih je više pa bi na smenu štrajkovali, što ono kažu k’o na straži.

    2. Narodna poslanica prekinula štrajk glađu jer je ogladnela.

  2. Rekoh ja juče ovde. Štrajk glađu i naši političari – komedija.

  3. Sva rulja je sinoć dovežena autobusima,čoporativno je interventna jedinica
    radikalaca koja se okuplja na poziv za 30 minuta i kreću u svakom pravcu,dnevnica+sendvič+voda i plusić kod lokalnog radikalca.Sada pune autobuse do čepa-preliva,nama corona i ,,moralisanje,,oko iste -jad i čemer

  4. Sandra Bozic sa 5 funkcija koje obavlja i preko 350.000 din. zarade sve iz budzeta i Martinovic sa vise funkcija i vecom zaradom…samo budale mogu da se nadaju da takvi rade u interesu naroda.

  5. Kada nemas bas nikakvu ideju,a zelis da privuces paznju,onda drzis javnu dijetu.To se u politicko-psiholoskoj praksi zove „Tomin sindrom“.

  6. Martinovicu,vrati konju glavu,porucio ti Seselj,i predlaze da ga ti i Boske izmetrite,pa ciji veci,taj pobednik,i jos kaze da prvo administr.odbor prvo treba da skine imunitet da bi Tuzilastvo pokrenulo postupak protiv Boske Obradovica

Ostavite komentar


Politika

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO 8

Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Delegacija Srpske liste na čelu sa predsednikom stranke Zlatanom Elekom razgovarala je danas sa predstavnicima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova o političko-bezbednosnoj situaciju na Kosovu i položaju srpskog naroda na tim prostorima, i tom prilikom poručila da bi se jedan deo problema na terenu rešio ukoliko bi Priština pihvatila obavezu da formira ZSO, prenosi Kosovo Online. 

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.