Sandulović kod Kurtija: Bizarnost ili politička budućnost evropske Srbije?

Ostavite komentar


  1. Sandulovic je kriminalac iz 90-tih sa Dorcola a svi na vlasti od 90-tih pa do danas su krivi sto on nije iza resetaka. Ali ko kod nas uopste jeste iza resetaka,,,verovatno niko.

  2. Po svemu sto sam procitala, on je neka budaletina koja sama sebi pridaje vaznost.

  3. Greška! Nije bizarno. „Mađar“ Sandulović se sasvim uklapa u trolist Perovič, Biserko, Čanak. Tek sa njim dobijamo ceo spektar: Pik, Pik, Pik i Pik. Pošto Herc, Tref i Karo ne stanuju više ovde. Kurti bira špil koji ide njemu na vodenicu, bira čovek prijatelje.

  4. I tekstovi koji se pojavljuju kod vas u novinama su sve više bizarni. Ako je ovo budućnost onda bolje da glasam za AV AV.

  5. Недостаје и податак о броју година које је гост из Београда провео у затвору због убиства.

  6. Pošto su čak i naši novinari neinformisani, dotični je golubar i pripadnik golubarske „mafije“. Bio je jedan tekst u novinama (mislim čak da je KRIK istraživao) pre par godina gde je golubarska mafija svrstana medju treću najjaču u srbiji. Zvuči smešno ali činjenice postoje, treba samo istražiti.

  7. A po cemu je RELEVANTNO misljenje jednog SNS aparatcika, koji zaradjuje platu u „Muzeju genocida“!

  8. @profesorka

    Bitno da su tebi, Kurtiju i ovom albanskom „analiticaru“ bitni i relevantni takvi kao Sandulovic.

Ostavite komentar


Politika

Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak sednice (FOTO/VIDEO) 10

Poslanici i budući ministri proveli Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković, ujutru nastavak sednice (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.