Šapić: Kad se uklone nelegalni splavovi, šetalište na Savi biće lepše od onog kod Beograda na vodi 1Foto: BETAPHOTO/BEOINFO

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić poručio je danas da će posle uklanjanja nelegalno postavljenih splavova na obali Save biti uređeno i šetalište i da će biti lepše od šetališta kod Beograd na vodi.

Šapić je posetio Savsko šetalište i rekao da se nastavlja intenzivno uklanjanje nelegalno postavljenih splavova i da sledi uređenje šetališta, saopštio je Beoinfo.

„Tada više neće moći da kažu da je najlepše šetalište u Beogradu ono kod Beograda na vodi već upravo Savsko šetalište“, rekao je Šapić, navodeći da je do sada uklonjeno 39 splavova, pa se sada vidi kako će za koji mesec izgledati Savsko šetalište, odnosno kako je izgledalo nekada kada nije bilo 103 objekta koja su ovde nikla poslednjih 30 godina.

„Ukoliko ipak budem imao priliku da nastavim da vodim grad i posle 17. decembra onda mogu stopostotno da računaju da njih u ovom obliku više neće biti bez obzira na sva obećanja i garancije koje dobijaju od nekih ljudi, rekao je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari