Aleksandar Sapicfoto BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC

Aleksandar Šapić je, nakon glasanja, pročitao odgovor koji je spremio i naveo da želi da Beograd bude zdraviji, humaniji, funkcionaliji

„Želim prvo da zahvalim svim našim sugrađanima koji su glasali za našu listu, da obećam ću učiniti sve da njihovo poverenje ne prokockam, da ga svojim radom opravdam i da ih ni na  jedan način ne razočaram. Hoću da pozdravim sve one koji nisu glasali za nas, ali su izašli na izbore i pokazali da im je stalo do toga ko će ovim gradom upravljati. Želim da poručim da ću se jednako boriti za interese svih Beograđana i da je moja obaveza da budem pravedan gradonačelnik – bez obzira na političku, nacionalnu ili bilo kakvu pripadnost“, rekao je, obraćajući se odbornicima, prenosi N1.

Zahvalio je onima koji su za njega glasali u Skupštini i omogućili mu, kako kaže, čast da bude prvi među jednakima, ali i obavezu da Grad bude humaniji, zeleniji, lepši, zdraviji, funkcionalniji… „Uz zahvalnost, želeo bih danas na jedan, prilično simboličan način postavim dnevni red sa jednom tačkom – tačkom koja mora biti iznad svih nas i koju nikada ne smemo smetnuti s uma. Ta tačka se zove Beograd. To je nešto s čim ćemo mi u narednom periodu da živimo, slažemo se i ne slažemo, ali da je ona ta (tačkla) koja spaja sve sličnosti i razlike među nama“, rekao je Šapić.

Kako je rekao za sebe – jedan je od onih koji su se, baveći se sportom, stalno takmičili. Težio sam ceo svoj život da budem prvi, pravi i najbolji i da nikad ne odustanem od zadatog cilja, a to želim i ovom gradu, rekao je. Želim ono što Beograd oduvek i jeste – grad pobednik, grad koji se bori, koji nikad, ni po koju cenu, od konačne pobede nikad ne odustaje, želim grad najbolji od svih, želim pravog šampiona, rekao je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari