Šapić: Nisam među onima koji vrše pritisak na Vučića, odluka o Beogradu do 3. marta 1Foto: V. Radovanović

Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je da nije među onima iz Srpske napredne stranke koji vrše pritisak na predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića da se formira beogradska većina sa dvoje odbornika sa liste „MI Glas iz naroda – Aleksandar Jerković“.

Odluku će, kaže, doneti do 3. marta.

Šapić, koji je i kandidat za gradonačelnika Beograda je odgovarajući na više pitanja vezanih za sutrašnji nastavak konstitutivne sednice, rekao da će više informacija dati na konferenciji ispred Starog dvora u 09.45.

Predsednik privremenog organa obišao je danas radove na rekonstrukciji Trga Nikole Pašića, koji podrazumevaju i uklanjanje postojećeg izgleda fontane i vraćanje onog prvobitnog.

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je na jučerašnjoj konferenciji, povodom objavljivanja izveštaja ODIHRa u medijima Junajted grupe, da postoje naprednjaci koji vrše pritisak na predsednika Republike Aleksandra Vučića da se formira većina u glavnom gradu sa dvoje odbornika s liste „MI Glas iz naroda – Aleksandar Jerković“.

Listi „Srbija ne sme da stane“ i koaliciji SPS, JS, Zeleni, u glavnom gradu fali dvoje odbornika za formiranje vlasti, a više puta je potvrđeno, i od strane čelnika ove dve liste, da je Aleksandar Jerković napravio dogovor za ulazak u vlast, dok je druga odbornica sa ove liste Vesna Ilić rekla da će postupiti poput Jerkovića.

Šapić: Nisam među onima koji vrše pritisak na Vučića, odluka o Beogradu do 3. marta 2
Foto: Vojin Radovanović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari