Šapić: O razgovorima sa Jankovićem i Đilasom neću da govorim

* Pojam "nacionalistički" danas je u politici relativan i podložan različitim tumačenjima
Predsednik stranke Srpski patriotski savez - SPAS za Danas o budućem političkom delovanju

Ostavite komentar


  1. A programska načela su mu kako što pre zaposliti užu i širu rodbinu i kako uju izvući iz ćorke i podići novi objekat na još lepšem opštinskom zemljištu….

  2. Ponekad cutanje govori vise od reci! a naziv „patriotskog“ saveza SPAS je apsolutno na mestu kad ste vi u pitanju, moze narod slobodno da rimuje i skandira SPAS ZA VAS! i ovako mislite samo na svoje dupe

    1. Pogresno si razumeo,SPAS je da se ova Srbija i njeni gradjani spasu pokvarenih,korumpiranih i bahatih lopova kojih sada ima podosta u vlasti. Covek koji je predstavljao ovu drzavu na najbolji moguci nacin i posteno zaradio svoj novac,vodi najbolje uredjenu opstinu ima pravo i da kaze da mu stranka ima naziv SPAS!Za razliku od nekih koji nemaju dana radnog staza i nikada nisu imali novca a sada na vlasti imaju sve govori u kakvom drustvu zivimo i zasto nam treba SPAS i ljudi u politici poput Sapica!

  3. Da i tako bojot izbora zbog neregularnih uslova gubi smisao jer ce Sapic da povuce deo opozicionih biraca da izadju. Tad ce i savez za Srbiju da sabere dva i dvai odustane od bojkota. Eto tako se daje legitimitet ovoj strvoderskoj vlasti.

  4. Mene zanima odakle novac za osnivanje stranke?! Ko podržava njega i odakle im novac???!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.