Šarl Mišel danas stiže u Beograd: Sa Vučićem od 14 sati

Ostavite komentar

  1. Potpisivanje zajedničkog projekta za podršku istraživanja je od izuzetnog značaja za naše građane. Imajući u vidu napredak Srbije.

  2. Projekat koji finansira evropska unija će doneti građanima Srbije napredak na naučnom istraživačkom planu uključujući i nove generacije mladih o obrazovanih ljudi.

  3. Srbija gradi svoju zemlju u evropskom smeru i nas trud i rad je prepoznat u ovakvim sastancima

Ostavite komentar

Politika

Pajtić: Vučić pokušava da disciplinuje SPS jer im rejting raste, od vanrednih izbora neće biti ništa 9

Pajtić: Vučić pokušava da disciplinuje SPS jer im rejting raste, od vanrednih izbora neće biti ništa

Od vanrednih izbora neće biti ništa, gledamo samo politički teatar, ne pita se Aleksandar Vučić da li će biti izbori u septembru ili ne, rekao je profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu Bojan Pajić, napominjujući da bez saglasnosti EU I SAD on neće smeti da raspiše izbore. To je jedan razlog zbog kojih izbora neće biti, drugi razlog je to što mu uopšte ne odgovara u ovom trenutku da raspisuje izbore.

Naslovna strana

8. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.