Saša Paunović: Ista ekipa postavlja predsednike od 2012.

Ostavite komentar


  1. Najbolji tekst u vezi ovih lažnih izbora u DS, sve je potpuna istina.
    Paunović je pravi, iskreni demokrata i ovo što je rekao je potpuna istina, bilo bi mi drago da on bude ponovo na odgovornoj funkciji u DS.

  2. Gospodine, nazvali ste stvari pravim imenom. .Bravo.Lakrdijaši su preterali svaku meru.Naravno da ima naivčina, ali ovog puta teško da će prevara im proći.Lečića bi mogli uzeti u SNS ako izgubi spor ,ionako ima malo do penzije.

    1. Ubeđen sam da u politici nema naivčina i da bi razlog za njihovo ponašanje trebalo potražiti na drugom mestu. Možda bi služba mogla da pomogne oko toga.

  3. Lecicu ostaje samo da razmisli da li se usudjuje da napravi sledeci korak, jer do sada je pravio pozorisnu predstavu sa (velikim) politickim posledicama, ali ako pokusa da se upise kao zastupnik stranke, to je vec krivicno delo za koje bi mu i klavir pripao.
    Koliko li je samo para uzeo pa se ovoliko zaleteo…

  4. Gospodin Paunovic je kratko i sasvim jasno izveo zakljucak joji se iz svega sto se dogadja jednostavno namece. Covek bi morao da bude jako zlonameran da podrzi ovu grupaciju glumaca, jer svi oni glume nesto, i da prihvati novog predsednika stranke koji je, gle cuda, bio jedini na onom jadnom glasackom listicu. Podrska Lutovcu da izdrzi ovaj napad i zadrzi kormilo. Ove glumce a bogami i Vidu Ognjenovic treba poslati u politicku penziju.

  5. Ovo je potpuna istina. GO Beograda već duži niz godina određuje ko će biti Predsednik DS. Ko odgovara tom uskom krugu ljudi iz „kabineta i poslaničkih klupa“ za njega i lobiraju. Kada On ne želi da sprovodi njihove zamisli oni ga brže-bolje smenjuju. Lično sam čuo od Balše i Kene da cilj DS treba da bude koalicija sa SNS. I to je jedina istina u vezi njih. Samo vlast i ništa drugo njih ne interesuje.

  6. Najbolje je da ceo DS nestane, ionako su sve perjanice te bivše oligarhije u SNS-u…Istekao rok upotrebe odavno, imali šansu da urade nešto početkom 2000-ih…a oni samo gledali da napune džepove i postanu nova aristokratija…na zasluženo smetlište istorije…tamo je mesto DS-u

    1. zlonameran komentar. AV prizeljkuje ovakve komentare. Rado bi i sam to izrekao, ali je bolje kad nekog drugog poturis.

      1. SNS je danas veće i organizovanije Žuto preduzeće nego što je to DS ikad bio. Tako da potreba za dva Žuta preduzeća ne postoji….
        Razmisli malo o tome, pre nego kreneš da lepiš etikete.

        1. razlika je u sustini – DS je dobio i izgubio na izborima – taj aspekt me interesuje – smenjivost bilo koje vlasti.
          Trpanje u dzepove se lako leci, kad su institucije funkcionalne.

          1. Upravo u tome je suština, u INSTITUCIJAMA…to u poslednjih 30 godina nemamo, već se razgrađuje ono što je postojalo. Institucije mogu da se grade u društvu osvešćenih pojedinaca, a ne botova sa bilo koje strane – bez obzira da li su botovi SNS/KURIR/INFORMER/PINK/DS mijea ili SREBRENICA/NEVLADINE ORGANIZACIJE/MRZIMSVEŠTOJESRPSKO miljea

  7. Bravo za komentar Saše Paunov ića. On, Zelenović i Lutovac, treba da pomognu DS-u u interesu Srbije i demokratije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.