Srbin koji je savetnik albanskog gradonačelnika u Zubinom Potoku za Danas: Srpska lista kriva za sve (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Човек саветује градоначелника који је добио подршку у промилима, уз сагласност да је Српска листа највеће зло за Србе.

  2. Nista novo.Kada sam procitao da je Pavelic imao srpske generale,oko mene se svet okrenuo.Uostalom,za Broza su se borili samo Srbi,drugi su gledali svoja posla i saradjivali sa Hitlerom.

  3. Da li je ovo još jedno svedočenje da smo najgori narod? Ako neko ne zna zasto ovde nikada neće biti bolje neka još jednom pročita ovaj intervju.

  4. Da je srpska lista kriva i da su u njenom vrhu AV poltroni i ulizice, to je javna tajna, ništa novo.

  5. Svi su krivi za Kosovo,Tito,Pavelic,Dzinkis Kan,Kim Dzong Ul,Ramzes drugi I treci,Englenska Kraljica,Brahmaputra ,Hajleselasije……..svi samo Ne bagra koja se obogatila na patriotizmu Evo trideset godina unistava ovu nesretnu zemlju ,skromno skucena PO Beogradu I drugim egzoticnim destinacijama.Zaboravih,najveci krivac je sirotinja koja je ostala na Kosovu.Sve sam izdajnik do izdajnika.

  6. Čovek je u nekoliko rečenica opisao svu bedu, jad i kriminal svih vlasti od okupacije, a posebno AVa koji je krimosima prepustio narod dole i gde je sva pomoć završavala u džepovima političara i sa Kosova i Srbije, kao perionica para. Pa čuvena je ona izjava svedoka saradnika u Insajderu kada je rekao da je Čoviću prebacio novac za pomoć Kosovu za izgradnju nekih objekata i sve to je ostalo i bačeno pod tepih pod nepomenikom, a tek dobilo epske razmere za zadnjih 12 godina.

  7. U ustaskoj vojsci za vreme NDH bilo je desetak Srba koji su dogurali do generalskog cina, zanimljivo da su i ti kao i ovaj bili bivsi pripadnici i oficiri u Jugoslaviji – medjutim, u odnosu na njih ovaj je ipak samo nebitni amater iako je obrazac isti. Zanimljivo i da je kapiten „nogometne reprezentacije NDH“ na desetak utakmica isto bio Srbin koji je „samo radio svoj posao i nije se mesao u visoku politiku“.

  8. Dali se saglasio za to što treba da kaže kako bi dobio platu jer vazalčina to nebi mogla da smisli…

  9. Ovi što ga pljuju, patriJote, je li, samo neka odšetaju malo dole i prožive sa tim ljudima jedno vreme. Ništa drugo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.