(VIDEO) Predsedavajuća sednicom SB UN lupala šakom o sto zbog Vučića

Ostavite komentar


  1. A ambasador Hill? Da li je i to bilo dogovoreno? Malu uvek pojede velika! Riba, mislim!

  2. „Ono“ došlo sa kamička u moru zvani Malta i ono maše i lupa rukicama po stolu …!???? Opština Rakovica ima više stanovnika nego kamičak Malta a ono se razmahalo…… pa Malta ni galebove nema koliko su jadni…

  3. Vučić pravu predstavu za domaće ovce .U civilizovanom svetu njegov nastup se vidi kao nedostatak elementarnog vaspitanja .to je sramota kako se ponaša a ne odbrana nacionalnih interesa .

  4. „Tišina tamo…“ hahaha navikao je na ove kukavice ministra

    Dotle smo stigli- kad imaš radikala na čelu drzave koji je alfa i omega i drzavi Srbiji

  5. E moj Vucicu, koje ponizenje i teska samarcina. Mozes da muljas i prodajes svoje lazi u Srbiji, ali si odavno procitan i na zapadu jako dobro znaju kako postupai sa takvima kao ti. Bruka, bre za Srbiju.

  6. Pa, ocito je da je g-dja od Malte bila histericna zato da bi dala sansu Osmanijevoj i njenim manipulacijama i najavi moguce tuzbe protiv Srbije od strane Siptara za jos jedan lazni genocid… Ja mislim da bi svako ko iole ima mozga sada zaista morao biti na Vucicevoj strani, bez obzira na to da li je za ovu nakaradnu vlasti ili opoziciju (koja podjednako ne valja). Ovo je iznad te vrste odnosa i podela. Verujem.

  7. Ja zaista ne razumem ovu mrznju.
    Ovaj medij je nasao za interesantno da objavi vest da se nas predsednik raspravljao oko necega (ma bilo cega, jer je razlog najmanje bitan) sa predsedavajucim institucije koja je unapred spremna da prekrsi vlastite protokole dozvoljavajuci prisustvo osobama koje ne mogu biti prisutne na toj sednici prema pravilima bas te institucije, i vec iz toga je jasno kolika je pristrasnost u pitanju.
    Veruje li neko, da ako predsedavajuca te institucije kaze „belo“ a nas predsednik (pa ma ko to bio u tom trenutku) kaze „crno“, da laze nas predsednik?
    Ako verujete, svaka cast. Koliko god da mrzite predsednika, svaka cast ako verujete toj predsedavajucoj sa takvom sinocnjom agendom koju citav svet gleda, ali nju ne interesuje.
    I koliko je neophodno mrznje nositi u sebi i zvati se novinarom da od svega sto je tako izreceno, pokusano, truda ulozeno, neki novinar, i neki urednik, odaberu ovako nesto kao vest.
    Licno sam srecan sto nijedan trenutak svog zivota nisam uspeo da osiromasim ovakvom slepom mrznjom prema nekome, ili necemu.
    O novinarskoj etici, objektivnosti ili cak nekakvom patriotizmu, zaista nema potrebe ovaj put ni da pisem.

  8. Pa Vučko misli da su mu Ujedinjene Nacije Skupština Srbije gde može da radi šta hoće i da mu svi aplaudiraju!?!?

  9. Naš Vučo je mislio da može da radi što mu se prohte ali ga je ova teta brzo dovela u red.
    Suština je da je zbog ovog derivata obukana i naša zemlja i svi nasi gradjani

  10. Trebalo je da povede Jovanova, Brnabić, Rističevića … zbog replika i da svet vidi kakvo zlo imamo.

  11. E pa nije to Srbija pa da pricas koliko hoces i sta hoces?! Kad cemo mi biti normalna zemlja !! Ovo je Divlji Zapad mozda i gore !! Muka mi je!

  12. Sramota vas koji branite šiptare. Ne treba nama neprijatelja, dovoljni smo sami sebi.

  13. Bitno da u vezi nastupa Osmanijeve nema nikakvih zamerki, sve je bilo savrseno.

  14. Trebao je da ustane još i da joj zavali šamarčinu, samo mu to zameram što nije uradio.

  15. Do kada ce da sramoti Srbiju i srpski narod. On ili je bolestan ili lud. Ili je nevidjeni prevarant.

  16. Pa on promesao novinare N1 i presedavajuceg un pa ovde se on ruga narodu i svima tamo on ko mis ,pacov ! Kakva sramota za ovaj jadan narod ,zlo nad nama !

  17. Vucko mislio da me je voditeljka ona sa Tv Prva s druge strane pa malo zamafijao. Vucko nije ti to tvoja kasaba

  18. Sve sto je rekao vuci lagao isto I za onu zenu koju je objavio Tom laznom slikom

  19. Tako se moze ponasaat kad gostuje kod Marica. Kako ga gospodja ucutka, svaka cast.

  20. Bravo Vučiću , pokaži im svima da mi nismo glupi Šiptari kojima Amerika i Nemačka pišu šta da kažu nego mi imamo istinu da kažemo koju ne žele da čuju zato što su oni ti zločinci zajedno

  21. Indikativno je da je zena poludela već na samom početku – svima je već dosadilo to beskrajno prepucavanje i blebetanje primitivnih plemena iz periferije civilizacije…

  22. Svim zapadnim silama koje svoju snagu demostriraju na puno slabijim zemljama od sebe predstavlja veliki problem kad im se prinesu cinjenice i kaze istina u oci.Eee u takvim situacijama se vidi gde je vladavina prava koja je nazalost odavno nestala.

  23. Beskrajno se naslađujem svaki, ali baš svaki put kad ovo odgledam!

  24. Ala je balvanu očitala lekciju?!Navikao da prica u prazno ali nema toga u ozbiljnim institucijama.

  25. Ovaj zaboravio da je na skupstini UN, a ne pred rezimskim naklonjemim srpskim medijima.

  26. Nije mu to naša skupština da se bahati i upada u reč kako i koliko hoće. Siledžija.

  27. Oskar se uživeo u ulogu,ali publika nije bila adekvatna.To može u Srbiji da se dere,manipuliše,vredja,prenemaže,laže, al u UN ne biva.Bruka za Srbiju, još jedna u nizu, koju nam je priredio.

  28. lepo ponsanje,kultura nisu odlika Predsrnika Srbije.Bruka za njega i za zemlju Koji on predstablja. Kao da je Neki ulicar sa ulice Nji jorka izasao pres govornicom UN.

  29. „ Maca
    23. april 2024. u 07.53
    Sramota vas koji branite šiptare. Ne treba nama neprijatelja, dovoljni smo sami sebi.“

    A tebi sramota da braniš djavola.

    Mi ne branimo siptare- mi branimo ISTINU!

  30. Pa kako je ovo moguce? Ona je njega ucutkala? Jel zna ona za „tisina tamo“ ? Ha Ha Ha

  31. Da, od svih stvari najvaznije je malo pljucnuti Vucica. Bravo za naslov, nadmasili ste i Informer.

  32. Samo ste delimicno u pravu, mislim na deo krsenja protokola tj. prisustva zrtava navodnog silovanja. Sto se tice naseg predsednika, njegovo ponasanje se ocigledno ne tolerise vam granica Srbije. Samo mu je ovde u Srbiji omoguceno i dozvoljeno da se po neistomisljenicima ponasa bahato, najblaze receno.

  33. Osim par pametnih komentara, svi ostali su za žaljenje! Slade se postupkom prema našem predsedniku, ma kakav bio. Činjenica da ga mi sami omalovažavamo i smanjujemo kredibilitet, mnogo pomaže našim neprijateljima. Mislim da smo jedinstven slučaj u svetu i da bi zbog mržnje prema Vučiću pristali da srbi i Srbija potpuno nestanu. Razmislite malo!

  34. Ima jedna njegova izjava, tužna istina o njegovoj hrabrosti i karakteru: nisam se ja stvarno tukao, ja sam im čuvao torbe dok su se oni tukli.

  35. Toliko je loše na tom kamenu koji se zove Malta da svi sa njega beže glavom bez obzira u Srbiju . Neee, prevario sam se : „gomile“ mladih ljudi iz Srbije radi na „Kamenu“.
    P.S. Fuj, bote !

  36. Bravo cika Sergej u pravu ste Malta kombi drzava lupa o stolu moze ona kuci da lupa a ne u Savet bezbednosti da ga bruka

  37. Nameštena situacija o kojoj on kao nij3 ništa znao i slučajno sa sobom poneo sliku ubijene srbkinje? To ne prolazi na tim mestima, nije bio voditelj ns Pinku ili Informeru!! Opet je izigran on lično a i umanjena prava Srbije koju je, na žalost on zastupao!

  38. Mulac sa tribina je dobio po nosu, onako kako sa takvima jedino treba komunicirati kad umisle da im se uvek moze onako kako su navikli (ili kako im mi dozvoljavamo).

  39. Naslov vam je kao iz Informera. Ispada da je Vučić bio junak koji je izazvao lupanje o sto a ne gubitnik koji je nemilosrdno ućutkan.

  40. i onda sam ja njoj rekao da niko nesme protiv male Srbije da kaže nešto . . . šta videli ste snimak ? onda ništa 🙂

  41. Političarima su potrebne žrtve, kao aduti u igri. A u poziciji su da sami sebi prave adute, tj. žrtve.

  42. da Predsednik je objasnio da je sve farsa i da je njena zamenica lazov….sta je tu problem ? pa navikli smo da fasisti sa zapada to rade

  43. @Čiča Sergej
    Vi se kandidujete za najjadniji komentar po ovoj vesti ili uopšte? Kakve veze ima veličina Malte? Pa, eno, i RuZija je ogromna, sa nepreglednim prirodnim resursima, pa ne može da se organizuje i osovi na demokratskim principima, nego joj treba diktator. Nego, biće da Vas boli to što nam preCednika ne tretiraju kako već čine marići, vučićevići, šarape i ini bardovi režimskog radikalskog proruZkog novinarstva? Nema druge.

  44. Tamo kad lažeš, postave te brzo na svoje mesto.
    Samo ovde su lopovi i lažovi na ceni.

  45. Eeee seljace nije to srbija daje dozvoljeno laganje,
    Laganje se kaznjava, i ti si presednik koji laze, glupsi nije to RTS dase ponasas tako, stbija je zemlja koji mnogi mrze zbog bosanskog mozga koji vlada u srbiji, glavom kroz zid i na svadju, jesi bosanac, pobediosi sve satim gestom, najacisi sada u srbiji, sila od bosanca, bravo za srbe kovas vodi, ja volim bice kao pre, kupis sta hoces za male pare,

  46. Vrlo diplomatski, pedagoški, da se objasni da si u pravu. Od kada se to usmeno rečeno važi kao zvanično ?

  47. kada procitah koliko mrznjei crnog humora ima u komentarima uhvati me strah

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.