Sedmoro Majdanpečana kandidovano za narodne poslanike 1Narodna skupština Republike Srbije Foto: Bojan Cvejić

Na izbornim listama kandidata za narodne poslanike koje 3. aprila učestvuju na parlamentarnim izborima nalazi se i sedmoro Majdanpečana. Iz Borskog okruga na deset izbornih lista ukupno je 34 kandidata.

Na predstojećim parlamentarnim izborima učestvuje 18 lista, a na deset se nalaze kandidati iz Timočke krajine odnosno Borskog i Zaječarskog okruga. Među njima je i sedmoro Majdanpečana.

Najbolje je rangiran pravni tehničar iz Majdanpeka Martin Bežinarević i kopredsednik Pokreta “ 1 od 5 miliona” koji je 16 na izbornoj listi “Boris Radić – Ajmo ljudi”.

Visoko na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” je master učiteljica Ivana Srbulović koja je 65. kandidat za poslanika na listi naprednjaka. Milovan Šegrt, tehničar finalne obrade drveta je 73. na listi “Dr Vojislav šešelj – Srpska radikalna stranka”.

Nastavnica filozofije Nataša Petković je 97. na izbornoj listi “Moramo”, a penzioner Janko Nikolić je 112 na listi “Ujedinjeni za Srbiju”.

Majdanpečki socijalisti su za poslanika kandidovali penzionera Mijomira Ivanovića koji je 121 na listi “Ivica Dačić – premijer Srbije”, a Đorđe Dragošan, takođe penzioner kandidat je na listi “Dr Miloš Jovanović – NADA za Srbiju”.

Na izbornim listama za parlamentarne izbore nalaze se 34 kandidata za narodne poslanike iz Borskog okruga. Bor ima 16, Negotin osam, Majdanpek sedam, a Kladovo tri.

Kandidati za narodne poslanike iz Kladova su diplomirani defektolog Radovan Arežina, inače 36. na listi “Ivica Dačić – Premijer Srbije”, master menadžer Goran Čeliković na listi “Ajmo ljudi” i master ekonomista Milan Ćeha na listi “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari