Mas: Dijalog Kosova i Srbije trebalo bi da se završi uzajamnim priznanjem

Ostavite komentar


  1. Od sefa diplomatije smo culi ocekivanu pricu; „kompromisi I uvazavanje suprotnih stavova / argumenata“ treba da postoje, jedino sto zaista mora je da se umre.

  2. Mislim da Zapadna Nemacka mora da prizna Istocnu Nemacku ako misle da bude mir u Evropi jelte. To im sleduje jednog dana ako se ne opamete od otimacina tudjih teritorija.

    1. Od njih priznanje??? Hahaah pa mi smo odavno priznata drzava, zasto lepo ne kazu, ne zelimo vase pomirenje!

  3. Kosovo je Srbija. Vi se ujedinili. A Srbiji otimate Kosovo i Metohiju. Kako se Boga ne bojte. Ako uopšte u nešto verujete. Sram vas bilo. Nikada Srbija neće dati Kosovo i Metohiju. Vi Nemci možete da se prevrnute na glavu. Živela Srbija.

  4. Када слушам немачке званичнике, као да сам у 30′ и 40′ прочлог века. НИШТА се није променило.
    Српско стрпљење је ирационално бескрајно.

  5. Lepo je nama poručio osvedočenih prijatelj Arčibald Rajs :
    „NE očekujte od stalnih neprijatelja da vam postanu prijatelji“.
    Pogledajmo koje su ex republike oberučke priznate za „nezavisne“ i primljene i u EU rupicu i u NATO.
    Iste one koje su davale svoj doprinos Nemačkoj hegemoniji na ovim prostorima i činili zajednički zločinački poduhvat protiv građana Srbije…!!!

    1. Pa ima mnogo žrtava i na srpskoj strani…ubijali ste i vi srbe na kosovu i bacali u
      jame ….i vi treba da se izvinite…proterani skoro svi Srbi,a 65 posto zemljišta Kosova je bilo vlasništvo Srba…koliko sad ima Srba na kosovu

  6. Dok su prekajali granice Srbije, to je bilo potpuno normalno. Sada to naravno nije moguće ….

  7. Zašto su naši političari na vlasti skloni nepoštovanju epidemijskih mera ?
    Gledam kako je Selaković dočekao Mas-a. Čovek izlazi iz aviona sa maskom na glavi, a Selaković bez maske. Pri tome svi ostali prisutni nose masku !
    Kada se tome doda Vučićevo nenošenje maske na javnim mestima i nepoštovanje propisanih epidemijskih mera, čovek se zapita ulazi li to u zonu najobičnijeg nevaspitanja.

  8. Ovaj Masni mora da je blesav,oa nemoze priznati onaj koji je nepriznat da prizna onog koji je odavno priznat.On uobrazio da su svi budale jedino on prosipa znanje.

  9. Od Bizmarka na ovamo nemačka je uvek arogantno bila na strani srpskih neprijatelja.

  10. Gospodine Mas , niko ama bas niko ne brani da od Vase teritorije mozete nekome nesto dati ako imate viska ali posle svega i posle NATO nelegalnog bombardovanja za koje niko nije odgovarao nije lepo mesati se u tudje stvari , ne zaboravite jos niko nije odgovarao za NATO bombardovanje koje se desilo bez ododbrenja SBUN.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.