Šefica informativne službe naprednjaka: Svi u stranci „duboko potreseni“ jer ne znaju da li će Zorana Mihajlović ostati u SNS

Ostavite komentar


  1. Gospodja Mihajlovic kao da je zaboravila da je stranka u kojoj je clan, rasadnik daleko otrovnijih i malignijih osoba oba pola.

  2. Пошто госпоја бивша министарка све ради из властитог интереса она ће – остати у СНС ако буде имала личног интереса, а ако га не буде, имала, онда неће.

  3. koga nema bez njega se moze tolikegodine se zivelo bez nje mada nevidim neke posebne rezultate sem kolubare koja je procvetala pod njenom vlascu

  4. Leleeee majke, odee nam Zoke. Što će da bidne sag. Plašim se. Da spavam ne mogu. Plače mi se. Neje dobro. Ću puknem od muke.

  5. Pa ćutala je i gospođa Malović do sada, osim Vlada Đukanovića koji je jedini javno bio protiv Zorane Mihajlović sada su se izgleda svi ohrabrili da krenu u kampanji protiv nje, a nisu imali hrabrosti da kažu do sada i jednu reč i ako je ona jedina bila da Vlada donese rezoluciju po kojoj bi Srbija priznala genocid u Srebrenici i tako postala genocidna nacija. I ako o Zorani ne mislim ništa dobro ona je „džek“ u odnosu na ove što se sada javljaju.

  6. Najveći dobitak SNS bio bi odlazak Zorane. Nijedna stranka neće se usrećiti sa njom.

  7. Ja sam se uvek pitala kakao iz opozicije u poziciju.Na stranu njeno obrazovanje kapa dole a za sve ostalo nedodirljiva, zaista mi se nije dopadala.

  8. Zorana tvoje mesto je u privatnem sektoru. EU ti je na dohvatu ruke tako ces ostvariti svoje colj

  9. Kada je prvi put postala ministar odavala je utisak vredne i odgovorne osobe.
    Svidela mi se, jer vredan čovek može sve. Ali sa vremenom se promenila. Počela je da radi za sebe i svoj interes. Od tako vredne i odgovorne osobe očekivala sam da, posle havarije u EPSu, podnese ostavku.
    Razočarala sam se.

  10. I ja sam se rezocarala u Zoranu,i sad to dve tri recenice pa nista,ako ima nesto,neka kaze,ne iza kuloara,vec na konferenciji za stampu,da i mi znamo.Tolike godine je bila na funkciji.

  11. Jedino ako se do sada nije dobro nakrala,pa joj možda još neki dinar fali da bih mogla da preživi, jadnica Možda treba od moje invalidske penzije da odvojim neki dinar za nju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.