Šeholi odgovorio Ani Brnabić: Ja sam posetio Dragicu Gašić, a Vi?! Zabranjen mi je ulaz u Srbiju, jel to demokratija ili diktatura? 1foto: FoNet-Vlada-Srbije-Slobodan-Miljevic; Privatna arhiva

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na izjavu direktora Insitituta za afirmaciju međuetničkih odnosa Fatmira Šeholija, na šta joj je Šeholi odgovorio rekavši da se nada je ona svojom reakcijom dobila neki minut u emisiji Zorana Kesića „24 minuta“.

– Gospođo Brnabić ja sam bio i posetio gospođu Dragicu Gašić u Đakovici. A Vi jel ste je posetili?, kaže Šeholi za Danas, odgovarajući na optužbu premijerke Srbije da nije posetio povratnicu u Đakovicu Dragicu Gašić, koja se 2021. godine vratila u svoj dom.

Gašić je nakon toga imala brojne probleme za njen svakodnevni život – razbijanje brave, zabranu kupovine u obližnjem marketu itd.

– O međuetničkim odnosima i mojoj kredibilnosti hvala Bogu Vi u tome ne možete da smatrate, niti da na to utičete. Nakon Vašeg reagovanja sada mi je jasno zašto sam „kredibilan“ za Vas obzirom da ste mi je zabranjen ulazak u Srbiju već 18 meseci. Kako se to zove kada miroljubivim ljudima zabranite ulazak u Vašu državu!? Demokratija ili diktatura!?, pita Šeholi.

On premijerke poručuje i „što bi rekao Vaš predsednik, odnosno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ja Vas molim ali tri put Vas molim razmislite tri puta pre nego reagujte na moje izjave.

– Ovim Vašim reagovanjem na moju izjavu nadam se da ste dobili neki minut u emisiji Zorana Kesica „24 minuta“, poručio je premijerki direktor pomenutog Insitituta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari