Selaković: Amfilohije se bavi vradžbinama

Ostavite komentar


  1. Zvanične stavove SPC treba saslušati, ali odluku donosi državni vrh Srbije koga je narod izabrao i koji na prvom mestu mora vodi računa o interesu Srba na KiM, CG, Hrvatskoj i drugim susednim državama.
    Država Srbija više ne sme dozvoliti da neko Srbe maltretira zato što su pravoslavci ili pišu ćirilicom.
    Takođe država Srbija mora investirati u privredu onih opština gde su Srbi u većini !

  2. Bilo bi lepo da Vucic ostane zapamcen kao predCednik koji je napravio jaku, sekularnu Srbiju. Ovi, ako nastave da ga nerviraju, bojim se da ce da im obrije bradu i dupeta, vozice punta i placati PDV. To bi bio evolutivni skok od par decenija unapred. Kako je dobro za nas prosperitet, nauku, kulturu i obrazovanje, tako cemo i da se odvojimo od komsija balkanaca (hrvata) koji se lagano vracaju u mracni srednji vek. Ako to uradi (Vucic), sto bi rekao moj drug… ima sliku da mu nosim u novcaniku 🙂

  3. Bilo bi lepo da Vucic ostane zapamcen kao predCednik koji je napravio jaku, sekularnu Srbiju. Ovi, ako nastave da ga nerviraju, bojim se da ce da im obrije bradu, vozice punta i placati PDV. To bi bio evolutivni skok od par decenija unapred. Kako je dobro za nas prosperitet, nauku, kulturu i obrazovanje, tako cemo i da se odvojimo od komsija balkanaca (hrvata) koji se lagano vracaju u mracni srednji vek. Ako to uradi (Vucic), sto bi rekao moj drug… ima sliku da mu nosim u novcaniku 🙂

  4. Selakovic: se nada "uspehu bez NAPADANJA NIKOGA trazeci za srpski narod ono sto je priusteno pripadnicima manjina u Srbiji". Pametnom dosta.Za Selakovica i njegovog sefa, Srbi na Kosovu su manjina a Amfilohije se "bavi vradzbinama".

  5. Dijalog o KiM bice usmeren na odbranu opstih interesa Srba na KiM, ocuvanje mira bezbednosti i veceg prosperiteta srpskog naroda.

  6. Zamalo proglasi i mitropolita americkim spijunom.U sledecim nastupima, verovatno.I istinitim vestima se zamera ako su tacno prenesene.Poruka medijima je da izvestavaju samo sto se vozdu svidja.
    Poruka mitropolitu da se bavi vradzbinama nebi se mogla cuti ni na pijaci u Pecincima.

  7. KiM je na stazi sunovrata prethodnih 50 godina, ako ne i više. Jedini način da se sačuva jeste da se stvore uslovi za opstanak Srba. Jer bez Srba na KiM sva borba je uzaludna. Zato treba da se ujedinimo i jedinstveno pristupi problemu.

  8. Gospodine bivši ministre pravde, treba znati da je reč o ćiriličKom pismu, a ne o ćiriličNom. Bar tako ga je formulisao najviši pravni akt države – Ustav Republike Srbije koji je još na snazi. Ili ste vi to samovoljno već promenili?

  9. Sad im je kkriva tv N1 zato sto je nesto objavila prva. A vi ste hteli da zataskate, e ne moze. Drugo, nije se AV promenio, oduvek je bio takav, ali je Amfilihije bio naivan da sagleda njegovu pravu prirodu.

  10. Izgleda da je problemm što Vučić neće nastaviti politiku svojih prethodnika, a to je dodvoravanje "Amfilohiju, Grigoriju i njima sličnim".

  11. Gensek Predsednika Republike gospodin Selaković izjavio je da se Amfilohije bavi vradžbinama.Između ostalih tvrdnji reče da su Vučićevi predhodnici uticali na smanjenje broja Srba u Crnoj Gori i Kosovu. a da je politika Vučićeva dovela do povećanja.
    Onda ispada da je Amfilohije svojim vradžbinama pomagao prethodnicima da se smanji broj Srba.A ja jadan mislio da su se Srbi na Kosovu smanjili za vreme vlasti crvenog koalicionog partnera. Samo to Selakoviću nije imao ko da kaže.

  12. Druze bivsi centralnootadzbinski upravnice i bivsi velikosrBski urednice, da se kojim slucajem patrijarK serBski brecnuo na vaseg boga pa vi bi ste divni covece jos uvek bivali nezenja !?

  13. KOLIKO Neko TREBA DA JE BESKRUPULOZNI LAŽOV, PA DA,,EKSLUZIVIRA,PODATAK,DA JE NA,KiM,,PREDHODNICA, ,,SMANJILA,,BROJ ROĐENIH,.ILI JE,,PO MANTRI,,,UZINAT,,,ZABORAVIO,,KO JE I ZBOG ČEGA ISTRGAO SRBIJU IZ EU,PA JE,,NESREĆNO SKLOPLJENE OKOLNOSTI,,IZAZVALA,,BEOGRADSKA,ČARŠIJA,,I TO,,SAMO DVA PUTA NA PRAVOM A NE,,GLASANJU PO,, prekomponovano,,glasanju, i,,SLAGANJU,, S,REPUBLIČKOM,POBEDOM,,,REINKARNIRNOG NEVIĐENOG ZLA SBIJE,I MANTRI, O LEGALITETU,I,, POBEDNIČKOM,,USPEHU,,,ČAK I ZA HRAM SV,SAVE,, Nikada Nesreća kao što je ,cela ,,pobendička,kooperativa Srbije nije kročila u HRAM OvakvogIMENA ,i REDA..,,SLUČAJNO,, JE TO,NEPREVIZIĐENA ZASLUGA ONOG ČIJOJ SE EGZEKUCIJIU,,,NAMESNIK MU, FLAŠOM ŠAMPANJCA U,ČAST,,RADOVAO,JAVNO,I,,SLAVNO,,.KAO ŠTO MU JE I CEO,,MINULI RAD,,,.Od radikala Do presvučenog, ,,Radikalskog oportuniste,,.UZINAT BEOGRAD NEZABORAVLJA,, ,,,Proslavljeni,ministre ,namerno mala slovca, SELAKOVIĆU,,LJUBAV,, LIDERA VAM PREMA BEOGRADU,Još mu se,SREĆOM,,,OSTACI, TE,,LJUBAVI,,,VIJU PO AULAMA SUDOVA,I DAN DANAŠNJI.,,A N1 Bi da I DA ukalupite,i,osvestite,, PO SVOM,nezaboravnom,RADIKALSKOM KALUPU,, Onakom i onoliko, KOLIKO STE VEĆ,,po ponovljenom,receptu,Elsina Asafa OSVESTILI,,SVE OSTALE REINKARNIRANE MILOŠEVIĆEVE ,,NOVINARSKE,,SATRAPE,.i,napreDno organizovali,, sekciju,patriJota po sajtovima a iz zajedničkog nacionalng ,,ćupa,,,PO NAVICI,JOŠ OD,,NIČIM IZAZVANOG RATA,S,,LIDEROM,, I Gubernatorom iz Bajčetinu,načelu,pa im,pridržite i ordenje,,onako,po,srBski, ..ostali su,,Bar,,,verni,,mantri,,kojom su naciju ,,proslavili,,ko,NIKO DO SADA OD WW2..

  14. Sel(j)akovicu. Amfilohije je tokom pogroma bio sa Srbima na Kosovo i sahranjivao ih, dok su Siptari prijetili da ga zakolju. Dje si ti bio i tebi slicni? Ja nesto pretjerano ga ne volim, ali za vas je institucija. Da koristim malo vas recnik i nivo. Amfilohije govori vise jezika, nego ti i tvoj gazda znate na engleskom. Uporedite sa njim diplome, ako smijete.

  15. SNS je zahvatila neizleciva bolest.Treba ih sve vakcinisati sa nekom patriotskom vakcinom ali domace proizvodnje.Cudna neka bolest sa
    prepoznatljivim simptomima.Doktori sa sumnjivim obrazovanjem udarili i na SPC a narod sludjen i dezinformisan.Neko je ovde stvarno zacaran jer je tesko i zamisliti da normalan covek moze rasprodati drzavu i narod za nesto sto se zove novac.

  16. Мистер Селаковић,вашег драгог Инаугуранта су каменовали муџахедини у Сребреници.Данас ће га каменовати православна Црква.Не чини ли вам се да је он зрео за Лору или да буде повлашћени гост код јарана Харадинаја у Жутој Кући???

  17. Mitropolit Amfilohije je izneo svoje misljenje ipostavlja se pitanje zasto su se Vucicevi poltroni okiomili ovako zustro na ovog srpskog velikana.Amfilohije ce i u buducnosti ostati velicina a ovi koji ovako kidisu na njega ubrzo ce nestati i bice zaboravljeni kao da nisu ni postojali- sem ako ne postanu izdajnici, sto se uskoro videti.

  18. Е, мој Селаковићу. Понекад ми се чинило да си мало одскочио од ових радикала. Сада си показао своје полтронство и беду. Митрополит Амфилохије је за вас Вучићеве апаратичке горостас. Кљујући у корене такве величине само ће те своје кљунове поломити, а њему ништа не можете наудити.

  19. Selakovica dezavuise njegov odnos sa Crkvom i moralno-politicki nedostaci a mitropolita duboka starost, nerazboritost i nedostatak globalne vizije.
    Kosova moze biti dok je Srbije,dok obrnuto ne biva ma sta se osamdesetogodisnjacima bez dece prividjalo.

  20. Čudi me da su gospodari žrtvovali udarnu komesarsku desnicu u narušavanju odnosa sa crkvom,jer je sa ovom polemikom se i NS patrijarh mora oglasiti .

  21. Eh profesore, svi ste vi iz istog dzaka ispali.
    Vas je predsednik Toma gledao javno sto u pasulj, sto u Tarabice dok je vodio ovu jadnu prciju….

  22. Što reče Bećković:"Da se , ne daj Bože, otkud pojavi Bog" i da kaže da Vučić u nečemu greši, dr.Neša bi ga odmah uhapsio, Selaković bi mu rekao da se bavi vradžbinama, a Vulin bi ga mobilisao u pešadiju, bez obzira na dioptriju.
    Tako je to kod nas Srba, svak se bavi tuđim poslom i to bolje nego svojim, za čega ga narod plaća!

  23. Do sada sam smatrao Nikolu Selakovića jedinim žitom u kukolju pod imenom SNS. Do sada… više ne! Selakoviću, mnogo si izgubio ovim gestom, ni sam ne znaš koliko. Kad te život jednog dana udari, shvatićeš, ali će biti kasno. Šteta. za mene više ne postojiš!

  24. Čudi me od ovakve ličnosti, ovakva izjava. Verovatno će se pokajati jednog dana(kad siđe sa vlasti), jedino ako nije prebacio u jeretike. Bio je verujući čovek.

  25. Narod je birao vlast, a vlast ne donosi odluke u korist naroda, u Švajcarskoj ljudi izlaze na referendum za izgradnju tunela, a ovde trčkaraju po kućama i deleći upaljače i hemijske olovke pričaju novogodišnje bajke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.