Selaković o odluci Incka: Veliko je pitanje šta će se u budućnosti dešavati

Ostavite komentar


  1. Jadnica kad nema nigdje drugo otici nego samo u Srbiju.Srbi ne zele pravnu drzavu ali sad ce blokada sa novcem bice tesko ali u Evropu nece da moze bez zakona i pravde.

  2. Sve ujdurme, haos, organizovani zločin, propaganda laganja i zabašurivanje uzroka sistemskog nereda… između ostalog, zbog toga da se prepokriju ratni zločini koje su pokretali, podržavali i sprovodili akteri aktuelne vlasti. I to ne samo vlasti u Srbiji, već i u Hrvatskoj, BiH, KiM… Javno se, kobajagi svađaju, a iza zatvorenih vrata organizuju kampanju ugovorenih laži na celom području razorene Yu. Ništa novo. Tako je na mnogim mestima u svetu. Za početak, preporuka za čitanje knjiga Hane Arent (recimo, „Istina i laž u politici“, „Izvori totalitarizma“, „O nasilju“). U dobrim knjigama je sve zapisano. U zlu Srbija i tzv. Zap. Balkan nisu mimo sveta. U dobru još ne možemo da dobacimo do, inače, kriznog predratnog vremena. Strašan usud – ne možemo, po koječemu dobrom, da dobacimo ni do loše prošlosti. Ne treba brinuti, organizatori i nastavljači zla će sebe uspešno abolirati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.