Selaković: Rezolucija 1244 slamka za koju se Srbija hvata u borbi za KiM

Ostavite komentar


  1. Kako bre sad kad kolko juče rekoste da se u toj rezoluciji nigde ne pominje Srbija?!

  2. Zar nije ovaj strucnjak skoro izjavio da se ta rezolucija uopste ne odnosi na Srbiju i da nema znacaja? On to od danas do sutra, kako je Vucic ustao na levu ili desnu nogu i koja mu je laz palana pamet da opravda predaju KiM… Sramota…

  3. Jeste Selakovicu.
    To je ‘slamka’.
    A vucicev potpis iz 2015te i uspesno osnivanje ZSO na Kosovu je onaj ‘balvan spasa’ koji vas je sve spasio, … pa sada gledate ROSU kako vrslja po srpskim selima, prebija, hapsi i proteruje cak i vase SNS kerove, koje ste im dali ‘na koriscenje’?! Takve stvari ni Kostunica ni Tadic nisu morali da gledaju, i bez briselskog potpisa!

  4. “ … da je Srbiji danas uži manevarski prostor i jedini put je da razgovara, … “
    A ko ga je to „suzio“?! Da nije potpis na Briselskom Sporazumu?! Pa vam je danas ostalo samo da ‘razgovarate’? Sami sa sobom?

  5. Sa Kosovom je prica zavrsena ali se svi prave da im to nije poznato. U Briselu je Vucic morao da potpise papir, kojim se definisu granice Srbije.
    Naravno bez Kosova. Da se to nije dogodilo, slicna prica bi se uskoro ponovila i sa Vojvodinom.

  6. Hajde,Nidžo,objasni nam čije građanje civile je ubijala vojska SRJ i srpska žandarmerija na Kosovu tih godina,“naše“ ili neke druge države? Koga obuhvata „Dan kosmetskih žrtava“,samo Srbe ili i ostale?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.