Sergej Trifunović uputio otvoreno pismo Vučiću

Ostavite komentar


    1. Razbio ga čovek na sitne deliće! Bravo Serđo! Pozdrav od Bošnjaka i Srba iz Velike Župe!

    2. Bravo Sergeju.. Bravo za pamet, bravo za hrabrost. Bravo, ZA PUT KA PAMETI, DOSTOJANSTVU, POSTENJU. Bravo za STOP, BOLESNIM CAREVIMA(umisljenim, srecom, ali BOLESNIM def..)

  1. Svaki cast Sergej, sjajno pismo, veliko pozdrav iz Norveske, nadam se da cemo vas skoro gledati u Oslu!

  2. Mnogi će se očistiti, ubijeliti i okušati; a bezbožnici će raditi bezbožno, niti će koji bezbožnik razumjeti; ali će razumni razumjeti.

  3. „Elem, kritika sistema se ponekada izražava kroz ironiju, uglavnom na tviteru, jer ukazivanje na manjkavosti sistema jedino je moguće ostvariti kroz taj medij pošto su svi ostali prebukirani Vašom pojavom. “

    Maestralno !!!

  4. Svaka čast Sergej
    Želimo zdrave institucije i pravnu drzavu a ne laži i klevete na sve strane i na pretek
    želimo školovane i stručne a ne lažne i kupljene diplome
    želimo da živimo od svog rada a ne sirotinjski dok vlast mafijaši
    Bravo Sergej za sve što ste izgovorili, došlo vreme da istina odjekuje Srbijom
    Hvala Vam, ima nade

  5. Pa, Sergej, ako osobu koja saradjuje sa Klintonom i Blerom nazivas predsednikom, onda i ne donosis neke promene, pa slobodno mozes da iskuliras…

  6. Pismeno,pristojno, bez afektivnog naboja. Predstavnik boljeg dela Srbije. Bravo. I jos jedna razlika _ Ovaj covek se ostvario u bazicnoj profesiji i stekao svetsku slavu. Predsednik u bazicnoj profesiji nikada nista nije uradio. Da jeste,mozda bi zasluzio ono „propali“.

  7. Bravo, Sergej. Mora se stati u kraj primitivnom, ulicarsko-huliganskom rečniku koji predsednik SNS koristi za svakoga ne samo neistomisljenike, on svoj ponižavajući i vredjajuci način ophodjenja koristi i prema novinarima, predstavnicima drugih naroda(uvek kad im se ne ulizuje i ne dodvorava) majkama ,radnicima lenjim i nesposobnim, prema svima uključujući i svoje stranačke ovce.

  8. sto ga oslovljavas sa „postovani“. on nije postovan ni od svojih cankoliza a kamo li od koga drugog.

    1. Postovanje je nesto prema cemu ‘AvAv’ tuzno i tmurno tezi…voli da ponavlja da ‘Srbiju Postuju’…Slobin segrt je nesto ukapirao na svim ovim njegovim i bogami nasim ‘silnim godinama’…

  9. Od ovog trenutka kada bilo ko i na bilo kom mestu pomene ime Sergeja Trifunovića ja ustajem u znak poštovanja.

  10. Ana Brnabic dobila sina
    „Pljunuti otac“
    Bravo Sergej, danima sam se smejala
    Najbolji si, pokrenuo si zdravi deo Srbije

  11. Ja se plašim da Vučić neće nipošto i nikada otići milom. Kao plaćenik Amerike i zapada, on ima obvezu koju je preuzeo od njih pa ga sada i Amerika podržava oko, već svi znamo, unapred namontiranih izbora. U začaranom smo krugu ali on mora otići pa šta bude!

    1. Vučić nije plaćenik Amerike i zapada jer on to radi dobrovoljno. To je čovek kome ne pristoji ni č od čoveka. Iz svojih radikalskih godina je pustio iza sebe puno loših stvari i oni njega sada ucenjuju sa Haškim sudom.
      Evo da je dam predlog amerikancima, vodite ga na sud što pre, dok nije upropastio sve.

  12. Osoba sa narcisoidnim mentalnim sklopom, konstantno ponavlja da nikad nije nista ukrao (ali je otimao i otima), da nikad nije slagao (ali istina mu nije bliska), da danonocno radi (ubi nas njegov rad), da je najpametniji, najposteniji i da uzurpacija i okupacija svega sto cini normalnu drzavu samo takvoj osobi pripada i da I’ma pravo na to? Sve ostalo je Sergej Trifunovic u otvorenom pismu rekao? Jedina zamerka sto ga je oslovio sa gospodina predsednice? Ovakva izopacena licnost moze biti predsednik sljamu, olosima, bitangama a ne onima koje on tako naziva???

  13. Amin!
    Dođe mi da Te uramim kao ikonu , da se molim dva puta dnevno da istraješ i da Te razum ne izda.

    1. Mislim da NIKOGA ne treba uramljivati , jedino ikonu svoje slave i slike članova svoje porodice . Uramljivali su i Tita i Miloševića i Vučića. Pa šta bi ? Prvo uramljuj , posle skidaj i bacaj u kontejnere …ne znam dokle !!!

  14. Bole nejga štikla što je rotkva nikla. Njega ni roditelj br.1 ni roditelj br. 2 nisu naučili da kaže komšiji dobar dan . Može se samo zaključiti da smo mi svi ono što je izgovorio , radi se o čoveku kome je svest pomućena. Potrebna mu je hitna pomoć tima lekara i dugotrajno lečenje pod strogim nadzorom. Sve što govori uvek se kroz praksu može zaključivati naopako, on je pobrkao i boje, i yvuke i slano i slatko.. A što je najgore, njegovi patuljci počinju da lažu jače i više od gazde. U suštini ima veliku sreću, Srbi su trpeljiv narod. Na primer, Albanci lome s ve pre sobom, francuzi su polomili pola pariza, u Venecueli pucaju sajle. A Srbi šetaju. A knjaz Miloš reče, steži dok narod ne počne da ćuti. A kada ućuti počni da popuštaš. Izgleda da ovaj to neće razumeti. Negde mora pući. A da prididomao i to da Ameri nisu za te narodne proteste što ukazuje da im je neophodan da uvedu naumljene kolonijalne mere nad Srbijom.

    1. ‘A što je najgore, njegovi patuljci počinju da lažu jače i više od gazde’…to zvuci ko istina…

  15. Uputiti pismo diktatoru i uzasno nevaspitanom coveku je Sizifov posao.Taj diktator,kao i svi diktatori sveta,razumeju samo jezik sile.

  16. Bravo ! Samo dali će naš uvaženi Predsednik razumeti šta je poruka ovog pisma?

  17. Samo N1 i Danas su objavili ovo pismo. Čak ni B92, ni Blic, koji se predstavljaju kao neutralni, a pritom svaku Vučićevu misao i pljuvanje po opoziciji objave kao najvažniju vest. I onda su im puna usta medijskih sloboda i još slušam onu Francuskinju sinoć o tome kako im je Srbija važan partner za put u EU, a pričamo o zemlji koja je prema najnovijem izveštaju Freedom house prešla u grupu delimično slobodnih zemalja i već duže vreme smo na crnoj listi zbog ilegalnog pranja novca. Užas

      1. Ipak su objavili ovaj tvoj…
        Ali ako misliš da bi znak demokratije i otvorenosti za drugačije mišljenje bilo obavezno objavljivanje baš svake isprazne gluposti svakog sendvičara koji ovde dođe po zadatku da zagađuje i s jedinom namerom da gomila poene kod svog botmastera, onda si u u pravu, (ni) ovde nema demokratije!

        1. Od vaše pameti i kulture se ne može disati. Taman koliko i od Sergejeve, ali administratori čine svoje.

        2. objave poneki, da „izgleda“ demokratski….fingiranje „nezavisnosti, pluralizma mišljenja“ za „korisne idiote“….

      2. …si zalutao ovde, kad vec tako mislis. Idi slobodno na tebi bliske stranice i tamo komentarisi sa istomisljenicima. Opasno je biti ovde, mozes se zaraziti virusom istine.

      3. Zato sto nikog ko cita nesto normalno ne zanima to vase sviranje u falus od komentara. Eto, zato ih ne objavljuju, jer se od vasih bljuvotina ne moze procitati sta normalan narod ima da kaze. Vasi komentari su svakako na nivou retardiranih osoba i nemoj da msilis da vas oni placaju da ih pisete zato sto misle da ste pametni, ili imate nesto pametno da kazete, vec da bi normalan svet naterali da i ne cita komentare. kad vidi vasih desetak nastancovanih i prepisanih izgube volju i za zivotom, a ne za nekakvom polemikom. Imas tamo vase li stove, pa svoje poencice skupljaj na tim stranama, mani se ti Danasa, niste vi taj kapacitet. To je kao da majmunu das da vozi avion.

        1. ovo što ste napisali, vi i vama slični nazivate „fašistički govor mržnje“…jednog dana će ti pući pred očima da je zapravo tvoj „kapacitet“ upitan…

  18. Ups.
    Sad kad krene tirada, iz svih oružja na Sergeja.
    Po koji put će biti fascinantno slušati predsednika nam kako sve okrene naopačke.
    I ne trepne.

    Vidimo se u subotu.

  19. Ok, u redu je da se ima svoje mišljenje, da se postavljaju pitanja i da se pišu „otvorena pisma“, čak i „preCedniku“ Vučiću, samo, nije mi jasno čime se oduševljava ovaj srpski plebs? „Bravo Sergej“, „Rasturio si ga“ itd.itd.?! Zar je baš ovoliko malo potrebno sirotinji pa da bude srećna? Da li ljudi mogu samo malo da se vrate unazad i da se sete, sličnog, možda čak i većeg, oduševljenja kada se pojavio velečasni i nenadmašni „Beli“? Pre njega gospodin Radulović veeeeliki stručnjak za finansije ? Sve je prštalo od ushićenja i sličnih poruka „Samo jako Beli“, „Razbij ih Beli“, „Beli sigurno pobedjuje“ i da ne nabrajam dalje ovakve infantilnosti. Znam, i sada kao i onda, niko se neće postideti i reći, „Bože, kakav sam ja magarac bio“?!. Beli uspešno „jaše“ a „magareća klupa“ je puna nekadašnjih entuzijasta. Meni je, neka mi oprosti i Sergej i Vučić, sve ovo, veoma smešno i neozbiljno? Vrlo važno što se Sergej našao uvredjenim i što piše „otvoreno pismo“?

    1. To Zoki, prosvetli nas…nista nam nije jasno dok ti ne razmotas…ajde malo o Kosovu…pa ko je ubio Olivera…kako idu one tvoje pesmice? Tu si bre jak…pusti Sergeja…sitan je on za tebe…

    2. Vas komentar je napisan tako, sa visine, vredjajuci ljude i nazivajuci ih plebsom i sirotinjom, a u stvari bas nista niste rekli! Ipak ste vi, izgleda, samo bot model 2.

    3. A ti sigurno kada si tako pametan imas resenje za sve probleme koji tiste Srbiju, mislim na sve imas komentar, pa me zanima sto se onda politicki ne angazujes, napravis stranku koja nece biti smesna i povedes nas smesne i neozbiljne netuzijaste u svetlu buducnost.
      Ili si ipak samo malo pismeniji i pametniji bot na specijalnom zadatku u Danasu.

    4. Gospodine Knezevicu, politiku mrzim iz dna duse a o politicarima i da ne pricam. Citam sta pisu ljudi..i naidjoh na vas komentar, koji me je privukao da nesto i ja napisem..mislim da je upravo taj Beli predstavio sve u pravom svetlu..pokazao da je politicka scena u ovoj zemlji jedno veliko pozoriste…a politicari odlicni glumci…tako da se i Sregej odlicno uklapa u celu ovu pricu..on se bar skolovao za glumaca…

    5. I meni je ovo pismo smesno i neozbiljno. Nekada sam Sergeja cenila a sada vise ne, od kada je vredjao Sabana Saulica dok su ga sahranjivali. Od tada mi je odvratan. A ovo pismo? Cemu? Sta se zali bezveze na Vucka kada su svi prethodni a i buduci i lazovi i lopovi. Kradu od nas za sebe.

  20. Svaka čast za Serrgeja i njegovo viđenje i ako se ne slažem što često upotrebljava psovke koji ne priliče intelektualcu jer ako drugi dovode svoju inteligenciju u pitanje , ne mora i on. Takođe upotreba „poštovani “ u ovom slučaju je neprimerena. Mene su za vladavine Miloševića često upozoravali da mora da se poštuje zakon , našta sam ja odgovarao da moram da se pridržavam zakona , ali ga ne poštujem jer je nepravedan i primenjuje se selektivno. . Ubuduće Sergej kao predsednik partije mora da govori ne samo šta ne valja , već kako te anomalije u sistemu rešiti tj napraviti program izlaska iz ovog mulja.. U prvom redu treba uspostaviti vladavinu prava koji nije zaživeo evo skoro 100 godina . U doba Đinđića podigli su plate u pravosuđu da bi sudije bile samostalne tj.. Da nebude korupcije , ali ništa se nije desilo , sudije i tužioci su i nadalje ostali koruptivni , što znači da bez oštrog zaokreta na vrhu vlasti nema nama boljitka.

  21. BRAVO SERGEJ,BRAVO CARE!
    Sada mozemo ocekivati da se sutra ujutro na rezimskim tv,i rezimskim tabloidima SERGEJ pljuje i kritikuje na najgori moguci nacin,ali narod zna sta je i kako je! SERGEJ , MOJA PORUKA ZA TEBE, POCELO JE . . .

  22. „Vi živite u zabludi koju pothranjuje činjenica da ste poznati, u zabludi koju šire masmediji, da ste vi nekakav autoritet najvišeg ranga i mudrac opšte prakse. Budite svesni da ste vi (samo) glumac, a ne naučnik, akademik ili profesor fakulteta. Vaša poznatost je samo deo bolesne fascinacije glumcima i drugim pripadnicima estrade, što je u skladu sa estradizacijom svega, pa i politike.

    Da li je istina da ste nedavno vratili sve dugove četvorici dilera psihoaktivnih supstanci? Kada nameravate da prestanete sa zloupotrebom psihoaktivnih supstanci? Kada ćete prestati da obmanjujete javnost i govorite neistine? Kada ćete prestati sa tviter pornografijom i skarednostima kojima nas svakodnevno obasipate? Kada ćete svoj „identitet“ prestati da gradite mržnjom i najprimitivnijim vređanjem žena i svih drugih osoba koje ne misle kao vi? Da li ste svesni posledica vaših skarednih tvitova u kojima žene nazivate kurvama i fuksama? Da li ste svesni da pojedinci, sa vaših i nasilnih reči prelaze na nasilna dela, i premlaćuju žene? Kada ćete prestati da se pravite nevešti posle svakog čina nasilja i mržnje, pravdajući se ironijom i pravom na javnu reč? Da li bar mali crv sumnje, u vašem narcisodnom i samozaljubljenom biću, izaziva činjenica da su od vas pobegli gotovo svi koji nešto znače u PSG-u, posle vašeg „izbora“ za predsednika tog pokreta?

    1. Naprednjacko botovski timu , PUKLI STE! Pismo Sergeju?? Botovi pisu pismo Sergeju??? Smesno. Neka ga napise av.

      1. @Pismo Sergeju

        Bez ideje da napišeš nešto pametno, a verujući da je ovo pametno, ti si kopipejstovao otvoreno pismo bota Nebojše Prelet Bakareca iz dezinformera.

      2. Botino, srami se vazduha koga udises. Da to obhasni cika Dule, uclanio sam se zbog Sergeja u PSG, i sa njim cu pobediti ovaj olos kojem i ti pripadas. A lustracija ce biti zestoka. Ovo zadnje, onako da ne bude sutra, nisam ja majke mi.

    2. Hahahahahahahahahaha kontravizija? pink? happy? alo? informer? srpski telegraf?? kcn? kafa sa snsdjukom? Odaklem ova glupost ispade??? Hahahahahahahahhahaha LUDILO!

    3. Rodjak…ajde pisi i meni,onako, zezamo se…pa ti si prolupao! Nije Srgej tema,on moze da prica sta god hoce, nije on tvoj PreCednik. A Predsednik svih nas je Vucic, e…on ne moze tako sa nama da se ponas,razumes? Predsednik o meni ne moze da kaze nista…a ja o njemu mogu sta hocu! Tako se stvari postavljaju. Mogu da budem kriminalac, da kradem, da pravim saobracajne prekrsaje…da se drogiram…shvati da Vucic sa tim ne sme da ima nikakve veze!!! A on se ponasa suprotno…on ceni ko je olos…ko je dno…ko je izdajnik…da li razumes?

    4. Aha, opet krećemo sa optuživanjem za neke psihoaktivne lekove, nasilje nad ženama…. To je već stara priča koja ne prolazi više nigde ,osim kod dežurnog delioca sendviča.

    5. Za nick “Otvoreno pismo Sergeju“ : Ne mozete NISTA Sergeju, NISTA! Ustvari mozete, ali ako napisem,nece objaviti. Pozdrav iz naprednjakog legla korupcije i kriminala, Velike Plane. (one sa pozivnim 026)

    6. Bakarec,
      ti li si?
      Pa gde si se izgubio?
      Mora da je gadno kad su i tebe izvukli da pucaš!

  23. Sergej, ti si naš idol. A ne mumificirani političari koji su se „kalili“ i učili još osamdesetih da postanu ono što su danas. Nama je danas potreban moderan predsednik koji će umeti da se nosi ovim vremenom u kome smo svi mi jedno celo, a ne podeljen i podvojen narod. Zastarerala tehnologija vladanja, zavadi pa vladaj, a koja danas utire put okoštaloj diktaturi samo radi sopstvenog opstanka i potvrde, počela je da isijava u protestima koji se šire Srbijom zahvaljujući isključivo tebi. Sa srećom.

    1. Moj IDOL ne postoji !! “ Ne pravi sebi idola niti kakva lika ; nemoj im se klanjati niti im služiti .“ ( Jedna od deset Božjih zapovesti )

  24. Sergej, mnogo si BRE smekšao ovo. Ne razume on taj jezik. Sa onakvima vredi samo uličarski. Svaka čast, udri po bagri.

  25. bravo Sergej. Ovo je drzava u kojoj sudije zrtve proglasavaju krivim a zlocince postenim .Mnogo nepravde se zadnjih godina desilo I desava se I sad.Hvala ti sto se boris za nas .

  26. Bravo! Namerno sve velikim slovima gospodine Trifunović. Hvala što se borite za sve nas koji hoćemo da živimo u slobodnoj zemlji!

  27. Komentar na komentare. I u zemljama koje vaze za demokratske postoje razni mediji koji su levo ili desno nastrojeni ili zastupaju neka druga misljenja. Zato treba citati i slusati i jednu i drugu stranu da bi stvorili sopstveni stav o politici, politickim strankama i pokretima. U objavljenim komentarima cesto
    optuzuju citaoce koji svojim komentarima ne zastupaju misljenje objavljene u „DANAS“-u, da su zalutali. Ja citam i ove novine kao i sve druge, gledam N1
    kao i RTS. Budimo samo zadovoljni da „DANAS“ objavljuje komentare koji su i sa jedne i sa druge strane.

  28. Odlican tekst. Nasmejala sam se. Sve sto i mi ostali mislimo Sergej je rekao. Mada ima tu jos dosta materijala za pismo 🙂

  29. Dušan
    Odlično pismo. Odmereno, kulturno, duhovito ….
    Jedva čekam Vučićev odgovor.

  30. Ne’s se ti od ovog posla ‘leba najest. Probaj da naces nesto sto do safa nisi radio, a to je bilo sta gde ces iole biti uspesan. Nije sramota biti fizicki radnik, ako na umnom planu se nije primilo

  31. Bravo, Sergej! Ne samo što si glumčina, već si i ljudina.
    Divim se tvojoj hrabrosti, visprenosti, harizmi i pameti.

  32. Ipak je Sergej dobar glumac.
    Upravo zbog toga, postavljen je kao trojanski konj u redovima opozicije da zameni istrošenog i provaljenog Šešelja. Upravo se tako i ponaša.
    Jadna li si opozicijo.

  33. Poštovani Trifunoviću, da te nazovem g-dinom,neću,ne zaslužuješ,nemaš te manire.Elem,Srbin sam iz Republike Srspke,dakle iz entiteta BiH, te BiH,gdje si ti Trifunoviću došao noseći majicu sa likom ozloglašenog generala Jovana Divjaka ( odgovoran za pokolj Dobrovoljačkoj ulici), ti Trifunoviću,umjetniče tada si pljunuo na sve nevino stradale Srbe u BiH, da li te je tada bio sram,Trifunoviću.Da li si ikada razmislio, Trifunoviću,kako je bilo Srbinu koji je izgubio najmilijeg,gledati umjetnika Srbina sa majicom sa likom zločinca.Nisi Trifunoviću,jer si i tada nevješto kao i sad, pravdao se,da nisi znao ko je Jovan Divjak,znao si Trifunoviću,sve si znao:Kao pravoslavac,hrišćanin i SRBIN,želim ti da požanješ sve kako si posijao,baš kao i svi mi ovozemaljski grešnici.Trifunoviću.

  34. zapanjujuće je koliko se glumac trudi da „odglumi“ vođu protesta, i koliko daha troši na praznu priču…..dovoljno je da se javno odredi prema KiM, i članstvu u EU, pa će videti koliko je „popularan“…opet 5. oktobar, opet narod nezadovoljan, a mešetari bi da to iskoriste (kao što su nas Otporaši i DOS uveli u kolonijalni status NATO)…

  35. Mislim da treba pisati otvorena pisma kao Sergej Trifunović.Osobe koje ne trpe nikakvu kritiku to teško podnose, zato ih treba bombardovati kritikama. Reakcije Predsednika Vučića potvrđuju ovu moju tvrdnju. Njegovo ponašanje je sve nesigurnije. Čini se da ga najviše pogađaju pristojne, neostrašćene, a opravdane kritike. Tako vidim i ovo pismo. Vredeloje truda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.