Šib: Činimo sve da se obnovi dijalog Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Ambasador je sa druge planete Prica bajke sta se radi poslednjih šest meseci Srbi Koče Srbi prave incidente Srbi krše sporazume Srbi su za sve krivi Vi ste odgovorni za sve ovo dozvoljavate da se ovo radi sve uz vašu podršku EU i Amerike nismo slepi sve se vidi ne želite mir dogovor sve radite siledjijsku otimanje na silu tako i sad želite da otmete i ovaj deo Kosova samo se čeka prilika .Niko nije mutav za vaše namere.

  2. Nemci podrzavaju Vucica i guraju Srbiju u jos jedan rat sa NATO nakon koga Srbija kao drzava nece postojati. Tadic je odolevao tom nemackom zlu i smenili su ga uz pomoc silne propagande i belih listica iz kruga dvojcice. Situacija se radikalizuje na stetu Srbije, a kao i 99′ imamo rukovodstvo nesvesno situacije i posledica kako po srpski narod tako i po njih same.

  3. Nemci su jedan od glavnih sponzora albanskih nacosa sa Kosova ali i sire. Nemci su vec jedanput pripomogli Albancima da otcepe Kosovo i da ga albanizuju i to za vreme II svetskog rata. To isto rade i sada, 70-tak godina kasnije. Tako da ce pre biti da Nemacka i stoji iza tih taksi. Zaista treba biti glup pa nasesti da jedna Nemacka ne moze da natera pacijenta Haradinaja o kome ima podebeo dosije, da ukine takse.

  4. Licemerno, podmuklo i cinicno je povo pozivanje na „informacije iz Pristine“ kada se govori o nacisticko.sovinistickom divljanju Albanaca na severu Kosova pod izgovorom „suzbijanja kriminala“. Ambasador je slep pa nije video snimke, ne koristi oci nego se oslanja na „informacije iz Pristine“? Kako to da se Nemci ranije nisu oslanjali na „informacije iz Beograda“ dok je trajao sukob na Kosovu?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.