Simon Ilze: Vučić ne vodi Srbiju ka EU

Ostavite komentar


  1. Pa to nije bilo jasno samo malo koriscenim mozgovima. Takozvano otvaranje poglavlja ide sve teze a ne zna se da li je zatvoreno jedno jedino. Poglavlja 23 i 24 , dakle slobodno pravosudje i mediji Vucic ne moze nikad da upodobi evropskim standardima jer bi bez pravosudja i medija izgubio osnovne poluge svoje vlasti. Tako da on samo lose glumi svoju proevropsku orijentaciju. Njega interesuje mali sengen i proizvodnja paradajza u Albaniji i Jovanjici.

    1. Poštovani,
      Ja sam siguran da ni jedna zemlja EU nebi ispunila uslove koji se pred nas postavljaju.
      Sa druge strane ko nam daje pravo da uvođenjem Srbije u Eu svojom potomcima uskratimo slobodu odlučivanja time što ćemo ih vetati za tu EU za koju ni oni neznaju kakva će biti sutra, a ne za par godina.
      Koliko košta izlazak iz Eu?

  2. Pa i da hoce, toliko se krade, da ne mozete to ni priustiti vise. 5-10mlrd EU bi vas kostalo samo poglavje 27 da sprovedete.. A gde je tek sve ostalo.

      1. Vi ste g-dine Get a life sada prikazali „šta on meni, ko je on“ razlog zašto Srbija proklizava u mestu decenijama. A povrh svega – to alfamužijaštvo je maska za podanički karakter našeg naroda koji veruje autoritetu a ne znanju. Standardi civilizovanih naroda a vezanih za ekologiju ( Pog.27 ) mogli bi da budu i više od 10 mrd. Eur. Samo vadjenje kečeva, pezejaca i flaša iz reka košta ihahaj…

        1. @“Goran“

          Pre ce biti da je pokazatelj podanickog karaktera upravo ta vasa fascinacija ovakvima kao sto je ovaj „Slovenac“ , jer ako „Slovenac“, „Nemac“, „Hrvat“ nesto kaze onda je sigurno tako i obazvezno treba aplaudirati i uvlaciti se.

          1. Aha, znaci vama je bitniji potpis, nego sadrzaj? Kao sto bi rekao Happy Maric, onaj profesor ima sumljivo prezime, je li? I da, bas zbog toga, sto vam je rekao g. Goran, decenijama vec u mestu proklizavate. Morate biti najpametniji, pa nek kosta koliko kosta.

      2. Ne znam, zato sam, ako ne umete da citate, i napisao neki priblizak, baziran na pretpostavki, kolko smo mi potrosili na nas broj stanovnika. A jos manje znate vi, koji to placate, smesni ljudi. I da se razumemo jos nesto. Ako kod vas nesto kosta 1EU, to je na kraju realno bar 5. Jer ste alavi. A para realno nemate za takve projekte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.