Siniša Mali podržao Vučića i napisao: Um caruje snaga klade valja 1Foto FoNet Milica Vučković

Ministar finansija Siniša Mali napisao je na Instagramu povodom gužve i koškanja koje je nastalo u Skupštini Srbije među posanicima pozicije i opozicije, „um caruje, snaga klade valja“.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvuje danas posebnoj sednici Skupštine Srbije o Kosovu.

U jednom trenutku su gotovo svi poslanici i pozicije i opozicije ustali sa svojih mesta, a dobar deo njih je krenuo ka mestu gde sedi Vučić.

„Ali za ‘snagom’, da ne kažem nasiljem, uvek posežu gubitnici, nemoćni da ostvare bilo kakav rezultat svojim ličnim naporima. Oštro osuđujem današnje neparlamentarno ponašanje poslanika u Skupštini, pokušaj nasilja u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića i stidim se u njihovo ime zbog slika koje su dolazile iz institucije u kojoj je predsednik obrazlagao jedno od najvažnijih pitanja za Srbiju, pitanje statusa Kosova“, naveo je on.

On je poručio Vučiću da će uvek imati podršku njegovih saradnika ali i građanske Srbije.

„Predsedniče, uvek ćete imati podršku nas, Vaših saradnika ali i građanske Srbije da nastavite da radite u interesu naše zemlje. Niski porivi opozicije potvrda su da ste na pravom putu i odraz su nemoći da Vaše rezultate ikada dosegnu“, zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari