Skoro 400 amandmana na izveštaj EP o Srbiji

Poslanici za strožu kritiku stanja u zemlji

Ostavite komentar


  1. Beskorisniji i od naše skupštine…tu su negde rame uz rame, sa Vrhovnim Sovjetom CCCP …

  2. Ovi BrziBoljiJaci podeliti Evropski parlament.
    Zavadi EU, pa vladaj Srbijom.

  3. Očitaće njima Atlagić vekelu. Pa kada ih opljuje ima da se baš, baš „zabrinu“. A mi, narod – nas će i dalje da teraju u torove i rovove. I ovi „naši“ i oni koji iz daleka nama „žele“ sve najbolje.

  4. Jadni botovi. Ne shvataju da nas je ova njihova, brze jace bolje, sekta udaljila i od zapada i od istoka. Za „cardak ni na nebu ni na zemlji“ tapsanje po ramenu i hemijsku olovku odustali smo i od EU i od Kineskih 5G i bratstva sa Siom i jednorodnosti sa Putinom. Podvaljujemo jednima i drugima. Izgleda da olovka vise ne pise, dekanteri nemaju vina da u njemu dise a promenili brave na Beloj kuci pa se vise ne moze ni u nju. Jedino sigurno je da smo Elektro mrezu predali veliko albanskoj drzavi, odustali od odpriznavanja KiM, naljutili bliskoistocne prijatelje, i jos stosta.Naj gore je kad nas „voljeni“ ne zna sta hoce. Svi placamo cenu gluposti..

  5. Sa 400. amandmana na njegov Izveštaj, ova politička svinja treba da nestane za navek iz Evropsokog palamenta, pre nego Rumunka, odgovorna za korupciju, otkrije koliko je plaćen od Srpske mafije koja vlada, u kešu a koliko sa proizvodom Vučićeve Jovanice.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.