“Slika i prilika ucenjenog čoveka”: Šta smo sve saznali u Vučićevom obraćanju javnosti, a šta i dalje ne znamo?

Ostavite komentar


  1. Čovek, koji može da govori mnogo, a da ne kaže ništa konkretno.
    Sve je relativno.

  2. Ako sad potpiše, to znači da je to isto mogao da uradi i pre 10 godina a to opet znači da nije nas EU mrcvarila svo to vreme nego on i njegova ekipa.

  3. Gospodine Albahari, AV je dozvolio da građani žive najgore u Evropi zarad lične koristi (njega samo novac zanima, više od vlasti i više od moći), a glasače je ubedio da žive super, da je teško, ali samo što nije postalo bolje. I tako im prođe život vičući „Kosovo je Srbija“ i „Nema predaje“. Čija je krivica?

  4. Mi zapadu već decenijama samo nešto treba da predajemo i popuštamo i to je suština našeg prilaska ka EU.I mala deca znaju da bi daleko brže ušli u EU ako bi se odrekli Kosova,tako da ova pametarenja nemaju svoju svrhu osim ličnih interesa, ali građani Srbije se s tim ne slažu.

  5. “Gde bi Srbija danas bila da je naša posvećenost evropskim integracijama bila iskrena?“
    -A gde je danas S.Makedonija, koja je slepo radila sve sto joj Zapad kaze?

  6. U našem slučaju, ne ucenjuje se Vučić, već država Srbija. Ogromna je razlika.

  7. Bravo,ovo je napisano kao ja da sam skočio. Ipak ova zemlja ima ljudi koji vide i razmišljaju ,a ne čekaju gospodara vučića da im objasni šta je istina.

  8. Kako nema niceg novog, a pronadjen rudnik zlata? I to ne jedan, nego dva. Imacemo zlata i bas nas briga za sankcije, to je ta prava poruka.

  9. Moze da se sedi i na 3 stolice samo ko ume i ko je pametan da se balansira ni pre ove vlasti nista nije bilo bolje

  10. Ista, ekipa kao 90 tih treba da nas dovedu u izolaciju,nestašicu i bedu. Ako je imalo pameti to treba prihvatiti i okrenuti se budućnosti.

  11. Ne zaboravite najbitnije, pregovaracka petorka je dosla u Beograd na poziv Vucica ! Tako je dobio alibi da je situacija teska i da eto, pobogu, on mora da potpise sve sto traze od njega jer time on spasava Srbiju , koju voli najvise na svetu.

  12. Saznali smo NIŠTA, ne znamo NIŠTA i ne razumemo NIŠTA. to je epilog Vučićeve vladavine.

  13. Lego je na rudu, dogovorio licne uslove,tapsanje po ramenu, istorija ce se ponoviti.

  14. potpuni poraz Srbije , gradjana , naroda ? Ali krivi su i gradjani sto biraju losu vlast ?

  15. Moracemo prihvatiti Evropski predlog jer ne smemo ostati izolovani ali neke crvene linije imamo i necemo preci preko njih po cenu svega.

  16. Evo šta će biti, moraće da pristane na sve i onda će proglasiti ličnu pobedu, živi bili pa videli.

  17. Slušam ga malopre na N1,dok se drugi skijaju na Alpima on vodi veliku borbu za Srbiju,ali nesreće dok su drugi vodili veliku borbu i krvarili po Krajini ja dobih stan od 100 m2

  18. 50% onoga što je rekao je čista laž. Zaista sam zabrinut vašim naslovom. Nije on problem i tema, već ovaj narod i država

  19. Juče niste objavili komentar, ne morate ni sada, ali ću ga ponoviti: I vrapcima je jasno da se Vučić ovako ponaša samo iz jednog razloga – pokazali su mu sve ono što znaju za njega i što imaju protiv njega.

  20. Svaka cast Zoranu Vuleticu.Covek ima i hrabrosti i znanja da kaze istinu koju vesto kriju ili zaobilaze svi relevantni politicki cinioci.

  21. E a sad’ sledi: hapšenje,sudjenje,presuda i streljanje pred Terazijskom česmom!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.