SNP: Ustav Srbije najbolja brana napadima po pitanju Kosova

Ostavite komentar


  1. Ako je za vas laž,za drgu stran to je realnost
    ,život teče dalje ,a vi se još uvek držite ,vašega ustava ,ali od toga nema ništa,ne znam da li ste primetili ,kad ideš na Kosovu ,moraš pokaziti pasoš ,ako nemaš moraš se vratiti,vi ga još držitega u vašem ustavu.

    1. Za ulazak na KiM ne treba srpski pasos, naprotiv sa srpskim pasosem Vas nece pustiti da udjete kao i sa KiM u Srbiji sa pasosem R. Kosovo.
      I jednima i drugima su potrebne vazece licne karte i mogu komotno putovati i kroz Srbiju i KiM.

    2. U svim normalnim državama ustav je najvažniji akt. Kod Srba ustav ima tradiciju, još iz Srednjeg veka, a pogotovo u zadnja dva veka moderne države.

  2. Zašto ta NPS ne ode do Prištine,prezentuje srpski Ustav Haradinaju,Tačiju,Veseljiju,Kurtiju,Pacoliju…kako bi ovi poništili sve što su do sada postigli po pitanju kosovske nezavisnosti i vratili se u ustavni poredak Srbije od koga su se ratom „rastavili“?! U stvari, srpski ustav kosovske Albance ne tangira uopšte,imaju svoj!

  3. Papir,pa i Ustav,trpi sve.I Kosovo ima svoj Ustav. Sad je pitanje ko na Kosovu vrši zakonodavnu,sudsku i izvršnu vlast,a to Srbija sigurno NE vrši!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.