SNS Užice: Neistinite optužbe o odvođenju užičkih srednjoškolaca na skup u Areni 1Sedište SNS u Užicu/Foto:N.Kovačević

Povereništvo SNS u Užicu je demantovalo tvrdnje gradskih odbora SSP i DS o tome da su užički naprednjaci organizovano i autobusima vodili učenike užičke Ekonomske škole na stranački skup SNS, koji je održan u subotu u beogradskoj Areni.

„Opet laži, opet obmana javnosti, opet neistine. Takvu politiku, uz Demokratsku stranku u Užicu, očigledno vodi i Stranka slobode i pravde. Svesni svoje nemoći, kao i činjenice da obe stranke zajedno u Užicu imaju svega nekoliko desetina pristalica, a u grčevitoj želji za dokazivanjem da uopšte postoje, preostaje im samo da napadima na SNS privuku pažnju na sebe“, saopštilo je Povereništvo SNS u Užicu.

„Ovog puta“, dodaje se, „meta besmislenih napada je proslava 13. rođendana SNS održana protekle subote u Beogradu“.

„Arena je bila mala da primi sve naše pristalice i simpatizere koji su ovim povodom došli u naš glavni grad. Znamo da im je 25.000 ljudi unutra i još toliko naših pristalica ispred Arene trn u oku i da za njih deluje potpuno obeshrabrujuće i deprimirajuće, ali očigledno je da su građani Užica i Srbije prepoznali ko Srbiju vodi pravim putem, putem napretka i u sigurnu budućnost, što su, po ko zna koji put, svojim glasom ili u ovom slučaju prisustvom i potvrdili“.

„Ponosni smo na činjenicu da SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, uživa ogromnu podršku Užičana što je potvrđeno na prethodnim izborima. Isto tako, potpuno smo svesni da veliki broj naših sugrađana, koji je želeo da prisustvuje proslavi rođendana svoje stranke, nije mogao da uđe u Arenu. Tako da njihove reči o navodnom organizovanju đaka Ekonomske škole za odlazak u Beograd nemaju utemeljenja u istini, odnosno apsolutna su laž i besmislice“, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari