„Šorom šajke, a Dunavom čeze“: Gde nas je dovela dupla igra vlasti sa evropskim integracijama

Ostavite komentar


  1. Zalagaće se Vučić i za odlazak na mesec ali samo ako to ne zahteva vladavinu prava. To ni po koju cenu neće dozvoliti.

  2. Nije da nece da uvede sankcije vec ne moze – to mu je jedino gde ce moci da ode kad padne sa vlasti. Zapad ce mu odmah blokirati svu imovinu.

  3. Da je ta EU dobra Svajcarska bi davno usla u EU. Cak sta vise bili su ucenjivani da udju u EU, ali narod je na glasanje rekao ne. Bolje biti neutralan. Oni ti prvo daju sve i svasta pa ti onda kad te prime u EU uzmu i crno iza nokta. Moras da izvrsavas sta ti oni diktiraju. To je EU.

  4. Bivši premijer na robiji,svi koji gradiše autopteve na robiji,oni što praviše mostove na robiji,oni što farbaše linije na autoputu na robiji,oni što postavljaše saobraćajne znake na robiji,sve rodbinske firme pozatvarane vlasnici na robiji.

  5. 45 godina imam, jedva cekam da najzad zapalim odavde na jesen sa zenom i decom. Dosta je.

  6. A zašto bi vlast žurila u EU.Imaju primer iz košiluka (Sanader) teže je muljati .Ovako se oni za sve pitaju a mi čekamo u redovima po aerodromima i granicama bilo kao radnici ili turisti sve jedno…

  7. Sve zasluge za anti EU raspoloženje,pripada Vučiču i njegovoj garnituri.Narativ koji je građen punih 10 g ne može se promenit preko noči,to če trajati dulje nego što neko misli.jer je Narod toliko napumpan sa lažnom propagandom protiv EU i zapadom.Neka sada to Vučič popravi ako može.

  8. U takvu EU i sa takvim narodima, kao što su Poljaci i narodi pribaltičkih republika ne treba ulaziti ni u kakve zajednice i u njihove sisteme vrednosti.

  9. Baš smo tu gde vođa želi da budemo. A to da je on za EU, to su smejurije, on je isti onaj koji je bio devedesetih. Potpuno isti, samo će po potrebi menjati narativ kako bude smatrao da mu odgovara radi opstanka na vlasti.

  10. Kao prvo da za promenu uredimo ovu Našu državu da radi u interesu građana koji je finansiraju. Tako uređena je svugde dobrodošla, međutim tu se javlja jedno veliko “ ALI“ kako bi se u uređenoj državi ovoliko zloupotrebljavaju politička moć, korupcija kriminal, nameštanje izbora, partijskog zapošljavanje itd. Koju god oblast izaberete nigde ne valja. Sve je do Nas…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.