Sporazum o pravosuđu sa Prištinom

* Balkan je u Evropi, a ne neko zadnje dvorište, poručila visoka predstavnica
Priprema za novu fazu dijaloga

Ostavite komentar


  1. Teško je boriti se protiv svih njih koji štite Albance i prikazuju nas kao krivce.

  2. "…предочивши да је "Балкан у Европи",а не неко"задње двориште".То би у нормалним околностима могла да буде паметна констатација.Но овде се ради о Србији и њеној јужној покрајини.Приштина није званично призната од УН-ја.Самим тим госпођа Могерини прави велики-лапсус лингве.Питам се,да ли то ради намерно или је необавештена.У сваком случају рекла је све што се тиче "непристрасног"Брисела!!!

  3. Mislim da će ovaj put upoznati novo lice našeg predsednika! Pomirljiv ton koji on uvek ima, biće prožet prekorom i traženjem konkretnih odgovora na konkretna pitanja! Čemu ovi razgovori ako šiptarska strana lukavo i podmuklo krši sve moguće dogovore a onda se prave kao da se ništa nije desilo…

  4. Ја сам у Србији мали мрав!-А у Бриселу велики брав!

  5. Izgleda da se pojavila ta dugo očekivana volja sa strane Prištine da se sa srpskim i albanski mnarodm konačno reši istorijska svađa.

  6. Uprkos svim okolnostima, Vučić se bori. Potvrdio je želju i sposobnost da se bori za svoju Srbiju.

  7. A o ZSO ništa, pristao je na integraciju institucija sopstvene zemlje u institucije zemlje koju ne priznaje, pa jel se tako brani suverenitet i teritoritorijalni integritet svoje zemlje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.