Sprovođenje planova trajaće decenijama

Nastavak Vašingtonskog sporazuma - predstavnici Sjedinjenih Američkih Država u višednevnoj poseti Beogradu

Ostavite komentar


  1. Tu nema bas nicega konkretnog. Osim naseg zaduzivanja, pod vrlo nepovoljnim uslovima. Osim diplomatskih gafova i neiznudjenih gresaka na medjunarodnoj sceni

  2. Sigurno da je ‘vazan’ i da ste ‘postigli mnogo’.
    Jos jedan ovakav, pametni Vucicev kolonijalni aranzman i napravice od Srbije, Portoriko!
    Sta bi sa kineskim Belt and Way?!

  3. Jedino molim gospodina Grenela da pokrene inicijativu da se funkcija predsednika Srbije ogranici ukupno na dva mandata, isto kao sto je to slucaj u SAD!

    1. Srbija već sada ne postoji, osim kao geografski pojam.To nije suverena i samostalna već slugeranjska i poslušnička država kojom upravljaju Nemačka, SAD, Rusija i, uostalom, ko god hoće. Ova vlast nema kičmu, kao što je ni prethodna nije imala, a i eventualna naredna neće biti ništa bolja. Manjina koja ima nešto pameti se spakovala i otišla, ko je ikako mogao, većina se rentira na 4 godine za 100 evrića i eventualno prehrambeni ili higijenski paket, a u glavi ima samo istine sa TV i iz žute štampe. Teško je pronaći makar jednu pozitivnu stvar u celoj zemlji prepunoj korupcije, nepotizma, strančarenja, lopovluka i raznoraznih prevara.

  4. „Sprovođenje planova trajaće decenijama“
    … a tek saniranje posledica …. generacijama!

  5. Uz postovanje svim gradanima srbije . Mislim da je ovo najlicemernija vlada u poslednjih 100 god. Malo viski malo coca cola. Tj . Rusija pa sad amerika .tuzno

  6. Stvarno sa Ameri maheri. Zapretili mu hapsenjem zbog medjunaridnog kriminala, on seo na tutu ispred Trampa, otkacio pored KiM, Ruse, Kineze i Turke, pa mu poslali Grenela da ga usnimi kako bez Dacica sa njim peva kantri pesme na savskom brodicu i da mu zavrcu usi, plasiraju mu umesto Kineza skupe kredite i udaljavaju Srbiju od EU. Isto su se tako igrali i sa pokojnim Milosevicem, pre nego sto je zavrsio u Hagu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.