‘Srbija protiv nasilja’ traži hitnu sednicu RIK zbog sumnji u regularnost izbora

Ostavite komentar


  1. Na hiljade ljudi iz Republike Srpske je prijavljeno po hitnom postupku.U malim pograničnim mestima ih je možda i više nego nas sa biračkim pravom koji zaista živimo u njima ,zarađuje trošimo, proizvodimo…naša deca će plaćati zaduživanja i kupovinu glasova.Ovo ludilo mora da prestane,mora ili nas nema.Molim vas svi na izbore,izađite nema izgovora.

  2. Odmah pokrenite krivični postupak protiv predsednika Rika zbog krađe glasova a ne reagovanja!

  3. Odlična inicijativa vrhunskog pravnika Profesora Marinkovića! Takvu hitnu sednicu treba da zatraže i članovi GIKa i OIKa u celoj Srbiji i Vojvodini.

  4. SNS sekta nastavlja sa kršenjem zakona, i svi su izgleda da nece preduzeti ništa na zaštiti zakonitosti izbornog postupka, inače ne bi ni započinjali vec pre izbora,na sve moguce manipulacije i.podmičivanje stanovnika Srbije, da glasaju za njih.Ako tako dobro obavljaju vlast zašto je potrebno da narod mitom,ucenama,pretnjama i na svaki drugi nezakonit način nateraju da se glasa za njih.
    Ostaje samo nama SAMIMA da sprečimo njihove namere,a to je moguce ZAKONITO URADITI SAMO MASIVNIM IZLASKOM NA IZBORE.
    Izađimo SVI na izbore i glasajte PROTIV ove vlasti pametno i po svojoj savesti.
    IZAĐI I GLASAJ OBAVEZNO !!!
    Do POBEDE !
    SRECNO NAM SVIMA !

  5. Nikada vise 5. oktobar! Bolje pojacajte kontrolore, umesto sto uvodite pravilo da manjina na ulici preuzme vlast u drzavi!

  6. Izlazimo na glasanje i tako dajemo legimititet neviđenim neregularnostima.Da i sve u izbornom danu bude ok,šta sa mrtvim dušama(na desetine hiljada),sa novo upisanim…Dodatno će transparentno praviti neke vidove neregularnosti,da bi se izbori ponovili 31.12…Za razliku od prethodnih,ovog puta će lako priznavati greške,sve radi ponovnog glasanja,biće ovo masovna pojava,najviše na izbornim mestima gde su loše prošli!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.