"Srbija protiv nasilja" u Leskovcu: Sve je toliko poskupelo, da ne može da se preživi do kraja meseca 1Foto: Printskrin N1

Kandidat za poslanika koalicije “Srbija protiv nasilja” Borko Stefanović je danas u Leskovcu rekao da se na izborima 17. decembra glasa za zaustavljanje nasilja i neizvesnosti koje su, kako je oceni, temelj vlasti Srpske napredne stranke (SNS).

Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) je dodao da će Leskovac i Srbija imati priliku da kroz jedinstvo naroda pokaže da nisu ničije privatno vlasništvo, saopštila je SSP.

„Na izborima pobeđuje normalnost i dobar život ispred njihovog nasilja i korupcije kojima su okovali našu zemlju“, kazao je Steafnović

Prema njegovim rečima, posle izborne pobede, neće više Leskovac i jug Srbije biti mesto iz koga se beži „i gde vlada beda i stranački pritisci“.

Kazao je i da „svako ko danas radi na privremenim i povremenim poslovima, ne treba da se plaši za svoj posao“ kad, kako je naveo , ova loša vlast bude promenjena.

“ Oni če dobiti svi posao za stalno, osim onih koji ne dolaze na posao i kojima je napravljeno lažno radno mesto da bi samo radili za SNS“, kazao je on.

Prema njegovi mrečima, koalicija „Srbija protiv nasilja“ garantuje noormalnu, sigurnu i Srbiju izvesnosti, , za razliku od ; SNS Srbije nasilja, korupcije i neizvesnosti

Kandidat koalicije “Srbija protiv nasilja” za narodnog poslanika Dušan Nikezić je ocenio da je ljudima u Leskovcu, kao i u celoj Srbiji „dosta strepnje i neizvesnosti“

“Razgovarali smo sa građanima Leskovca na zelenoj pijaci, u prodavnicama, na ulici i svi nam kažu isto: sve je toliko poskupelo, …da ne može da se preživi do kraja meseca“, kazao je on.

Nikezić, potpredsednik SSP je kazao da „ljudi žele da žive normalno“, a, kako je ukazao, “ nije normalno da u Leskovcu meso i mleko koštaju više nego u Sloveniji“.

„Nije normalno da Leskovac nema prehrambenu industriju već radnice motaju kablove u Aptivu, da prosečna plata u Leskovcu bude 25 odsto niža od proseka i da Leskovac za 10 godina izgubi 20.000 stanovnika“, kazao je on.

Ocenio je i da će zato građani Lesoovca i Srbije na decembarskim izborima glasati za normalnost, za bolji život i za borbu protiv nasilja, kriminala i korupcije, piše u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari