Milivojević (DS): Nećemo da pregovaramo o preporukama ODIHR, zahtevamo njihovu primenu 1Foto: Vojin Radovanović/Danas

Narodni poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da opozicija neće da vodi dijalog o preporukama ODIHR-a sa aktuelnom vlašću, već zhteva primenu svih preporuka iz tog izveštaja.

On je u intervjuu za dnevni list Nova rekao da će DS zbog odgovornosti prema glasačima prisustvovati kolegijumu koji je predsednica Skupštine Ana Brnabić zakazala za 1. april i dodao da sumnja u iskrene namere vlasti da se problemi i društvena kriza reše dijalogom.

„Mi moramo da se potrudimo da duboku ekonomsku krizu prevaziđemo dijalogom, a ne eskalacijom narodnog besa, što može biti naša neminovnost ako ne učinimo sve šta je u našoj moći da artikulišemo nezadovoljstvo građana“, rekao je Milivojević.

On je kazao da Vlada još uvek nije formirana zato što „Vučiću vlada ni ne treba“ i dodao da misli da će ministar odbrane i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević biti mandatar pošto je eliminisao iz borbe za premijersko mesto ministra finansija Sinišu Malog i bivšeg ambasadora Srbije u Americi Marka Đurića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari