Srđan Nogo: Priču nisam menjao ni levo ni desno

Samostalni poslanik za Danas o mogućem izbornom nastupu

Ostavite komentar


    1. A da izvinete ko ga je i kome ga podmetnuo.Da li vlast opoziciji ili obrnuto

  1. Mislim da je ovo savršena ideja obesmišljavanja Vučićevih izbora, koje verovatno neće da odloži. Ovim potezom imati posmatrače na glasačkim mestima, ostati u bojkotu, i sa Mićkom napraviti sprdnju od izbora, sigurno je dobitna kombinacija. Molim sve opozicione lidere, prave opozicije koja je za bojkot, da podrže ovakvu ideju. Uspeh garantovan.

  2. Nogo mi je bio interesantan sve dok nije izjavio da se respiratori mogu nabaviti od od 2 do 200 evra i to ponovio tri puta. To je lupetanje jer ne mogu da poverujem da neko moze verovati da se respirator moze kupiti za 2 evra.
    Ipak ova ideja sa Mickom Ljubicicem mozda ima smisla. Glupost i diktaruru treba pobediti smehom. To bi zaista bilo velicanstveno. Ako svi ovi ljudi i mnoge vodje malih stranaka stvarno zele demokratiju i dobro svom narodu treba da urade sledece dve stvari:
    1) Da se bore za vecinski izborni sistem.
    2) Da se unapred odreknu ucesca u izvrsnoj vlasti tako sto ce unapred objaviti imena Vlade u senci koja ce u svom sastavu imate kompetentne ljude kao sto su Nebojsa Katic, Branko Pavlovic i sl.
    Samo kompetentna Vlada sa casnim ljudima moze garantovati izlazak drustva iz kriminala i korupcije.
    Sve ostalo je samo gola borba za vlast. Ja ne mogu da zamislim Borisa Tadica na bilo kom polozaju u Vladi Srbije. Isto tako i neka nova lica koja su se pojavila u politici kao sto je Sergej Trifunovic.
    Samo kompetentna Vlada moze ocistiti kriminalizovanu policiju, a Skupstina formirati stvarno nezavisno sudstvo, ali ne sa nekom Malovickom ili Kuburovickom na mestu ministra pravde.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.