Srpska levica osudila „obmane“ vlasti da je trgovinski sporazum sa Kinom uspeh

Ostavite komentar

  1. O Vučiću mislim sve najgore ali kakva je ovo levica koja zastupa interese Zapadnog neoliberalnog Kapitalizma??Šta je loše u tome što je Kina investitor ovde a kad to isto radi Zapad onda je to dobro?!I da li je normalno to što Srbija JEDNOSTRANO ne naplaćuje carinu na robu sa Zapada a carini onu iz Kine i Rusije?!

  2. @DjuricaVuković Iskorišćavanje naše radne snage i sirovina od strane Kineza nije kapitalizam?

Ostavite komentar

Politika

Nebojša Zelenović, nakon razgovora sa evroparlamentarcima: U Srbiji funkciniše samo institut sile 10

Nebojša Zelenović, nakon razgovora sa evroparlamentarcima: U Srbiji funkciniše samo institut sile

Vreme ne radi za Srbiju. Zato Srbija treba da napravi strateški dogovor sa Evropskom unijom o evropskim i zapadnim integracijama. I naravno neodrživo je sadašnje stanje, jer Srbija mora da se odredi prema ruskoj agresiji na Ukrajinu, rekao je Nebojša Zelenović, šef poslaničke grupe Zajedno- Moramo, na konferemciji za novinare, nakon susreta sa evroparlmentarcima Vladimirom Bilčikom i Majtađom Njemecom.

Naslovna strana

30. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.