Srpska lista: Niko ne zna šta znači reciprocitet koji Kurti spominje

Ostavite komentar


  1. Saznacete na vreme…da portparol izbora koje ste svercovali SnS taktikama i prinudivanjima..

  2. Svima je jasno da je ovo napad na Vucica napad na Srbiju!
    Kako se ovaj drznik usudjuje da kaze da postoji ista sto nas Vodja ne zna?

  3. Nije ovde pitanje da li mi jurimo u KIM vladu ili ne,ovde je stvar da Pristina mora da postuje volju Srpskog naroda i zakone koje je sama donela.

  4. Zna, zna, samo Vi ne znate. Sa Haradinajem ste bili na vlasti, sada Kurti u vlast uvodi nekog novog Srbina u vlast, a vu cete biti u parlamentu. Na primer ni Ana Brnabic nije bila na listi ni jedne parlamentarne stranke pa je izabrana za ministra i premijera kao nestranacki kandidat. Tako ce sada najverovatnije uciniti i Aljbin Kurti sa Dr Radom Trajkovic, jer objektivno u Srpskoj listi ne postoji tako jvalutetan kadar, ni po obrazovanju, ni po politickom iskustvu. Jednostavno Kurti je obrazovan covek i nece da radi sa vatrogascima, pekarima, automehanicarima i slicnim, s doktorima, inzinjerim, novinarima. … To je realnost, koju treba da uvazi i srpska vlast a ne da siri nerazumevanje potpuno neobjasnjivim istupima Marka Djurica, kome je istekao rok trajanja, kao i njegovom mnogobtojnom personalu u Kancelariji za Kosmet. Pregovore sa Albancima morace da vode neki drugi novi ljudi, jer ovaj Nikolic-Vucicev Tim za Kosmet nije uradio ama bas nista, a potrosio je grdne pare. Moralo bi da se postavi i pitanje njihove odgovornosti, jer su se latili posla koji neznaju da rade.
    P.s. Samo bez cenzure

  5. Ali zato znamo zasto Srpska lista nije u kosovskoj Vladi glasala protiv, kad su Albanci preuzeli Trepcu.

  6. Sta o tome misli podpredsednik srpske lista , nosilac “ Acine poligraf “ liste ( koji je odbio da bude predsednik srpske liste ) … verujem da se lako i prijatno razmislja o tome na jahti uz “ prijatelje „

  7. mnogo ste mi vi naivni. pa jednostavno neće priznavati ni jedan dokument koji Srbija ne priznaje Kosovu. Prilično dobro rešenje za njih jer onda neće oni biti na tapetu kao sada za takse nego ćemo to biti mi zato što smo mi prvi počeli sa tom praksom. Nažalost po nas ovo je mnogo gora stvar od taksi.

  8. Šta li to opet spremaju albanci? nadajmo se da nije ništa nalik ovome što su već učinili do sada..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.